DuList IN

VELIKI INTERES Prijavite se na još jednu Ljetnu školu male brodogradnje

Nakon prve Ljetne škole male brodogradnje krajem srpnja, zbog velikog interesa ove godine Zajednica tehničke kulture DNŽ organizira još jednu Ljetnu školu male brodogradnje koja će se održati u masliniku na Otoku Lokrum u subotu i nedjelju, 29.8. i 30.8. Prvi dan će se ponovno održati brodomodelarska radionica, a drugi dan radionica mornarskih čvorova.

Na Ljetnu školu brodogradnje se mogu prijaviti učenici osnovnih škola od 3. do 8. razreda. Polaznike trebaju prijaviti roditelji ili skrbnici putem obrasca.

Ljetna škola male brodogradnje je otvorenog tipa, što znači da roditelji/skrbnici mogu doći pogledati i sudjelovati s djecom u Ljetnoj školi male brodogradnje.

Program Ljetne škole male brodogradnje 2020:

• Subota 29. 8. 2020. u 9.15 okupljanje polaznika na velikom mulu u starom gradskom portu; 9.30 polazak s brodom na Lokrum; 10-12 sati radionica brodomaketarstva (Modelarski institut Nave Dumins i Društvo brodomodelara “Argosy”); slobodno vrijeme i kupanje po želji; povratak s brodom u stari gradski porat

• Nedjelja 30. 8. 2020. u 9.15 okupljanje polaznika na velikom mulu u starom gradskom portu; 9.30 polazak s brodom na Lokrum; 10-12 sati radionica mornarskih čvorova (Udruga Hydro i Društvo pedagoga tehničke kulture DNŽ); slobodno vrijeme i kupanje po želji; povratak s brodom u stari gradski porat.

Ljetna škola brodogradnje organizirana je u suradnji Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika, Modelarskog instituta Nave Dumins, Društva brodomodelara “Argosy”, Udruge Hydro i Društva pedagoga tehničke kulture DNŽ, uz podršku Javne ustanove Rezervat Lokrum. Radionicu brodomaketarstva potpomaže i Hrvatski savez brodomaketara sa maketama brodova za polaznike.

Pročitajte još

VIDEO/Ana Rucner i Marko Duvnjak prekrasnim notama ‘pozdravili’ prvi ljetni zalazak

Dulist

Mladi robotičari natjecali se i uživali u lokrumskom masliniku

Dulist

[VIDEO] Ana Rucner je uz glazbu i poeziju pozdravila ljeto sa Srđa

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija