Zanimljivosti

VELIKI INTERES Prijavite se na drugu Ljetnu školu brodogradnje na Lokrumu

VELIKI INTERES Prijavite se na drugu Ljetnu školu brodogradnje na Lokrumu

Druga Ljetna škole brodogradnje ove godine će se održati u masliniku na Lokrumu u subotu i nedjelju, 28. i 29. kolovoza. Prvi dan će se održati brodomodelarska radionica, a drugi dan radionica mornarskih čvorova. Za sve polaznike oba dana su osigurani sendvič i voda. Na Ljetnu školu brodogradnje se mogu prijaviti učenici osnovnih škola od 3. do 8. razreda. Polaznike trebaju prijaviti roditelji ili skrbnici putem poveznice.

Ljetna škola brodogradnje je otvorenog tipa, što znači da roditelji/skrbnici mogu doći pogledati i sudjelovati s djecom u ljetnoj školi brodogradnje.

Program druge Ljetne škole brodogradnje 2021.:

Subota 28. kolovoza 2021. u 9.40 okupljanje polaznika na velikom mulu u starom gradskom portu; 10:00 polazak s brodom na Lokrum; 10.30-12.30 radionica brodomodelarstva (Modelarski institut Nave Dumins, Društvo brodomodelara “Argosy”); slobodno vrijeme i kupanje po želji; povratak s brodom u Porat

Nedjelja 29. kolovoza u 9.40 okupljanje polaznika na velikom mulu u starom gradskom portu; 10:00 polazak s brodom na Lokrum; 10.30-12.30 radionica mornarskih čvorova (Udruga Hydro, Društvo pedagoga tehničke kulture DNŽ); slobodno vrijeme i kupanje po želji; povratak s brodom u stari gradski porat

Ljetna škola brodogradnje organizirana je u suradnji Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika, Modelarskog instituta Nave Dumins, Društva brodomodelara “Argosy”, Udruge Hydro i Društva pedagoga tehničke kulture DNŽ, uz podršku Rezervata Lokrum i Hrvatskog saveza brodomaketara.

Pročitajte još

TURISTIČKI EXPERIENCI SVE POPULARNIJI Niša koju uz malo kreativnosti, a bez puno ulaganja, možete dobro iskoristiti

Ivana Mijić Vulinović

ODNOSI S JAVNOŠĆU U ONLINE OKRUŽENJU Nastupno predavanje Romane John

Dulist

STON ĆE ‘GLUMITI’ DUBROVNIK Snima se dokumentarno-igrani film ‘Kralj Tvrtko’

Dulist