Grad

Vedrana Kelleher na čelu Strukovne grupe posrednika u prometu nekretnina

Agenti za nekretnine izabrali su novo vodstvo Strukovne grupe posrednika u prometu nekretnina ŽK Dubrovnik.

Većinom glasova prisutnih agenata za predsjednicu je izabrana Vedrana Kelleher iz tvrtke Dream estates d.o.o., a za njezine zamjenike Nada Burum iz tvrtke IMB nekretnine d.o.o. i Davorin Krešić iz tvrtke Krešić properties d.o.o..

Na Sjednici je istaknuta iznimno bitna uloga stručnog rada agenata i povjerenje klijenata. Međusobna suradnja između agencija i agenata u posredovanju u prometu nekretnina mora biti efikasnija te su svi sudionici pozvani na aktivnije uključivanje u rad grupe kako bi se struka dodatno unaprijedila.

Podsjetimo, početkom godine došlo je do izmjene Zakona o HGK s najvećom promjenom u kategoriji plaćanja članarine. S obzirom na odredbu o neobveznom plaćanju članarine prema novom Zakonu, u radu tijela strukovne grupe mogu sudjelovati samo tvrtke koje plaćaju članarinu HGK. U tom svjetlu održala se i današnja izborna sjednica Strukovne grupe posrednika u prometu nekretnina HGK – Županijske komore Dubrovnik.

 

Pročitajte još

OBILAZAK GRADILIŠTA AGLOMERACIJE ‘Ovo je povijesno ulaganje u vodoopskrbni i kanalizacijski sustav grada’

Dulist

Dođite na Stradun, zaigrajte tombolu, učinite dobro djelo i zabavite se!

Dulist

DR. MARIO ČURLIN I DR. ORSAT JOHN Liječnički dvojac za pohvalu! Sami kupili svoju ordinaciju

Maria Prkut

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija