DuList IN

VEDRAN LJUBENKO IMA NOVI SPOT Ako se borite s anksioznošću ili emocionalnim vampirima, ovo je pjesma za vas!

VEDRAN LJUBENKO IMA NOVI SPOT Ako se borite s anksioznošću ili emocionalnim vampirima, ovo je pjesma za vas!

Nakon posljednjeg singla povodom dana žena Vedran Ljubenko pokreće novu stranicu svoje umjetničke karijere kroz osvrt na svoja dosadašnja životna iskustva kako glazbom tako i stihovima.
Ciklus videospotova u obliku kratkog filma albuma (27) najavljuje pjesma ‘Zlo iz tuđe kuće’. Pjesma govori o životnoj borbi s neželjenim osjećajima koje moramo prihvatiti kako bi se suočili s njima i otpustili. Videospot snimljen u Zagrebu na nekoliko lokacija predstavlja metaforu ‘zla’ kroz ulogu Tee Šimić kao glavne glumice koja je dočarala posebnu atmosferu ženu koja boluje od bipolarnog poremećaja. Spot je uvertira u nastavak ove glazbeno filmske predstave s kojim će ljudi doći do vlastitih spoznaja.

Glazbu, stihove, aranžman potpisuju Vedran Ljubenko i Jakov Zadro. Videospot je sniman pod redateljskom palicom Marija Britvić uz suradnju s Tinom Herljevićem. Ako se borite s anksioznošću, depresijom, nametnutim mislima, emocionalnim vampirima i problemima za koje ne vidite rješenje, ova pjesma je upravo za vas!

Pročitajte još

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist