DuList IN

VEČERA ZA 5 Danas kuha Katija Guljelmović, predstavila tradicionalne namirnice

Katija Guljelmovic

Dubrovački tjedan u ‘Večeri za 5 na selu’ polako se bliži kraju, no ostala su još dva kandidata koja će pokazati svoje vještine. Danas kuha Katija Guljelmović!

Poštivanje tradicije i domaći, lokalni proizvodi aduti su kojima će frizerka Katija Guljelmović pokušati prijeći u ovotjedno vodstvo. Nakon što je večerom oduševila kandidate, Semra je s osvojenih 38 bodova trenutno prva na bodovnoj ljestvici te ostaje vidjeti hoće li je nadmašiti vješta Katija.

Popisom Katijinih namirnica jasno je da do pobjede želi doći poštujući gastronomska bogatstva svog kraja. Kozice je kupila u ribarnici, a lignje i hobotnicu dao joj je otac ribar. Zbog njega obitelj redovito u svježim morskim delicijama. Osim toga, Katija će goste pokušati osvojiti sušenom pomadorom, mjendulima, narančom, avokadom…

Reakcije su bile raznolike, Keti je bila oduševljena, a složila se i Semra. Marko se ovog puta više radovao sušenoj pomadori i avokadu negoli morskim plodovima. ‘Mogao bi stvarno noćas bez hobotnice, mislim da je stvarno forsiramo u meniju’, jasan je bio medicinski tehničar. Katijine namirnice su se, s druge strane, Dubravku činile ukusnima, ali skromnima. ‘Moglo bi biti fino, skromno, ali lijepo’, zaključio je Dubravko.

Hoće li ga osvojiti ‘skromnim’ jelovnikom – ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi ‘Večere za 5 na selu’.

Pročitajte još

DJ Ferreck Dawn večeras u Revelinu

Dulist

GLAZBOM SPAJA DUBROVNIK I MEDULIN Ana Rucner vraća se na Srđ i pozdravlja ljeto!

Dulist

Hard Rock Cafe Dubrovnik slavi 53. rođendan

Dulist