DuList IN

[FOTO] DAN LJUTE NARANČE Kupite slastice i pomozite ženama žrtvama nasilja

Humanitarna manifestacija ‘Dan ljute naranče’ održava se ovog četvrtka u Gradskoj kavani. Prodaju se torte i slastice koje su na temu džema od ljute naranče, a pripremali su ih dubrovački hoteli, restorani, slastičarnice i pekare. Sav prihod od prodaje slastica namijenjen je posebnom Fondu za žene iz kojeg će se pomagati ženama u potrebi te ženama žrtvama nasilja za životne, socijalne, zdravstvene ili slične svrhe.

Predsjednica DEŠA-e Jany Hansal istaknula je kako se Dan ljute naranče obilježava svake godine, jedino nisu protekle dvije godine zbog pandemije koronavirusa.

-Mislim da već deset godina obilježavamo ovaj dan. Meni je posebno drago što su se odazvali restorani, hoteli, slastičarne, a posebno naše građanke, koje su također sudjelovale u pripremanju slastica. Ove godine uz 30-ak torti imamo i veganske kolače u ponudi – istaknula je Hansal. Naglasila je i kako žele vratiti pozornost i pažnju na našu dubrovačku ljutu naranču.

Humanitarnu manifestacija organizira DEŠA, a u njoj možete sudjelovati do 16 sati.

Pročitajte još

[ŠAPA TJEDNA] Bono i njegova vjerna pratnja, redatelj Robi Bošković!

Dulist

Mihaela Pavlović: Primila sam ‘milijun’ poruka podrške. Opet ću se prijaviti na Survivor!

Maria Prkut

Dođite na buvljak u Studentskom domu, sredstva idu Udruzi za Down sindrom

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija