Grad

VAŽNO TRŽIŠTE Franković i Hrnić uz kušnju županijskih vina pozvali Amerikance u Dubrovnik

U sklopu degustacije i promocije vina Dubrovačko-neretvanske županije na američkom tržištu, a koja je uživo emitirana iz Dubrovnika protekle nedjelje navečer, gostovali su i dubrovački gradonačelnik Mato Franković te direktorica Turističke zajednice grada Dubrovnika Ana Hrnić.

I ovom je prigodom gradonačelnik Franković uputio Amerikancima poziv za odmor u Dubrovniku, naglašavajući našu spremnost i zdravstvenu sigurnost te otvorenost prema američkim gostima, koja se najbolje vidjela prošle godine kada je Hrvatska bila jedina zemlja Europske unije koja je primala posjetitelje iz SAD-a.

Direktorica Turističke zajednice predstavila je mjere za siguran boravak turista uz program ”Safe Stay in Croatia’, kao i uspostavljene protokole za jednostavniji ulazak turista u zemlju.

Bila je ovo još jedna promocija Hrvatske i Dubrovnika na za nas jako važnom američkom turističkom tržištu, s naglaskom na eno i gastro ponudu.

Degustaciju je organizirala tvrtka Croatian Premium Wine Imports, u suradnji s tvrtkom Coravin, koja na društvenim mrežama ima 140.000 pratitelja, a emitirana je uživo s tarace Gradske kavane gdje je sommelierka Ksenija Matić kušala i predstavljala vina dubrovačke regije – malvasiju dubrovačku, pošip i plavac mali.

Pročitajte još

Potpisan ugovor o otkupu dionica društva TUP d.d., UTD Ragusa ide u realizaciju kredita

Dulist

Od ponedjeljka 3-ica prometuje testnom trasom

Dulist

ZBOG RADOVA Promjena trase prometovanja na liniji 26

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija