Grad

FRANKOVIĆ O LINIJI DUBROVNIK-NEW YORK ‘Turistički oporavak je započeo, nije se ovo dogodilo samo od sebe’

Gradonačelnik Mato Franković na svome se Facebook profilu osvrnuo na najavu nove linije Dubrovnik-New York, a koja bi s prvim letom započela 10. srpnja. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

-Punih godinu dana velike napore ulažemo u promociju Grada, a posebno na tržištu Sjedinjenih Američkih Država. Više puta su naše aktivnosti izazivale i poruge jer mnogi nisu vjerovali kako će promocija Grada u vodećim američkim medijima imati neku značajnu reakciju. Ništa ne pada s neba samo od sebe pa se ni ova linija nije dogodila sama od sebe. Hvala svima koji su uključeni u ovaj veliki projekt. U lipnju ove godine u Gradu se održava konferencija ASTA-a koja okuplja vodeće američke stručnjake u turizmu, a odmah nakon toga kreću i direktni letovi iz SAD-a prema Gradu. Do srpnja će i procijepljenost naših sugrađana, a posebno turističkih djelatnika biti na visokoj razini i sigurno je da će naš Grad biti poželjno mjesto za odmor brojnim gostima iz SAD-a. A, vjerujemo i našim, također vjernim prijateljima iz Velike Britanije. Direktni letovi iz Rusije nakon gotovo deset godina također su iznimno važni kao i najavljeni letovi iz Izraela i brojnih drugih europskih destinacija. Turistički oporavak je započeo, moramo biti odgovorni te odgovornim ponašanjem smanjivati broj zaraženih kako bi do početka lipnja postigli ulazak u zelenu zonu. Hvala svim članovima Turističkog vijeća koji su vrlo često izloženi i političkim prozivanjima, posebno onih koji se u turizam razumiju malo i gotovo ni malo. Idemo dalje jer još puno posla je pred nama! – istaknuo je Franković.

Pročitajte još

Potpisan ugovor o otkupu dionica društva TUP d.d., UTD Ragusa ide u realizaciju kredita

Dulist

Od ponedjeljka 3-ica prometuje testnom trasom

Dulist

ZBOG RADOVA Promjena trase prometovanja na liniji 26

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija