DuList PROMO

VALENTINOVO KUCA NA VRATA Što pokloniti svojoj ljepšoj polovici?

VALENTINOVO KUCA NA VRATA Što pokloniti svojoj ljepšoj polovici?

Najromantičniji dan u godini kuca na vrata. Dani do Valentinova se odbrojavaju, a poklončići kupuju i restorani rezerviraju. Kako bih svojim čitateljima skratili ove ‘slatke’ muke sastavili smo kratki popis s našim favoritima za poklone.

Spa at the Berkley

Spa at the Berkley je savršeno mjesto za opuštanje gdje klijenti mogu isprobati široku ponudu tretmana
lica, tijela, depilacija, masaža i noktiju. Sve tretmane lica i tijela izvode profesionalne terapeutkinje koristeći proizvode poznatog brenda za njegu lica – Dermalogica. Naglasak također stoji na tretmane lica jedinim Hydrafacial aparatom u Dubrovniku koji holivudske zvijezde nazivaju svojim adutom za ‘Red Carpet glow’. U ponudi su veliki izbor masaža tijela, depilacija australskim voskom Jax Wax te manikure i pedikure s visokokvalitetnim OPI lakovima. Uz tretmane, dostupna je kupnja proizvoda Demalogice i Jane Iredale mineralne šminke za ljubitelje zdrave i lijepe kože.

Povodom Valentinova pripremili su 2 poklon paketa: MANIKURA S TRAJNIM + OBLIKOVANJEM OBRVA (20 EUR) i MASAŽA TIJELA + NJEGA LICA (50 EUR, trajanje 75 min). Ponuda vrijedi od 8. do 18. veljače. Za kupnju paketa u obliku poklon bona, bon se može iskoristiti do kraja veljače.

VALENTINOVO KUCA NA VRATA Što pokloniti svojoj ljepšoj polovici?

Bonove možete kupiti na prvom katu hotela Berkeley (Andrije Hebranga 116 a Dubrovnik) od ponedjeljka do petka 8:00-20:00 i subotom od 8:00 do 14:00. Za više informacija nazovite 020 494 163.

 


‘Bural’ tote torbe

Dubrovački brend tekstilnih proizvoda ‘Bural’ u svojoj ponudi ima predivne tote torbe sa stiliziranim motivima Dubrovnika. Riječ je o brendu čiji proizvodi ujedinjuju bezvremenski šarm Dubrovnika te najmodernije standarde dizajna i izrade tekstila. Ekološke i perive ‘Buralove’ tote torbe, trajne i svestrane, izrađene su od visokokvalitetnog, čvrstog i pamučnog platna, kao i svi drugi ‘Buralovi’ proizvodi. Prostrane, zgodne za uporabu i nošenje – s ‘Buralovim’ tote torbama možete uživati u svakodnevnim aktivnostima, a posebno su idealne za ljeto. Savršen su modni dodatak za đir gradom, a u njima ćete spenzu nositi s jednakim šarmom i elegancijom. Mogu poslužiti i kao priručno spremište za kuhinjske i kućne potrepštine, možda čak igračke ili razne kućne sitnice koje imaju nezgodnu naviku završiti u svakom kantunu doma.

VALENTINOVO KUCA NA VRATA Što pokloniti svojoj ljepšoj polovici?Tote torbe, kao i ostale proizvode ovog dubrovačkog brenda, možete pronaći u Gastro & gift shopu ‘Terra Croatica’ u Ulici od Puča 17.

 

Pročitajte još

Poznati solarni brend MS2 Energo otvara ured, dostupne su i subvencije

Dulist

Otkrijte najbolje slot igre u hrvatskim online kasinima

Dulist

Zanimljive činjenice o automatima za igre

Dulist