DuList PROMO

POKLONI LJUBAV S VRTLAROM Veliki izbor buketa za Valentinovo

vrtlar buket

U Vrtlarovoj kućici na Pilama i u cvjećarnici u ulici Điva Natali nudi se velik izbor prigodnog asortimana, prije svega raznih dekoracija i poklona za Valentinovo, ali kao i uvijek velik izbor svježeg cvijeća.

C 280294620 301141765542096 8556625468997996506 n

Valentinovo je i krajnje je vrijeme za lijepu i romantičnu gestu za vašu odabranicu. U Vrtlarovoj kućici na Pilama i u cvjećarnici u ulici Điva Natali nudi se velik izbor prigodnog asortimana, prije svega raznih dekoracija i poklona za Valentinovo, ali kao i uvijek velik izbor svježeg cvijeća. Mogu se kupiti buketi od raznog cvijeća po pristupačnim cijenama. I ovog Valentinova, Vrtlar u ponudi ima popularan i nezaobilazan ‘Flower box’. Uz vrlo moderan način dekoriranja i produljenu trajnost cvijeća, Flower box predstavlja dobitnu kombinaciju. Ukrasne kutije mogu biti različitih dimenzija, šarene, jednobojne, plišane s cvijećem po izboru. Radilo se o ukusno uređenom buketiću, jednom cvijetu ili flower boxu, ne zaboravite razveseliti simpatiju, djevojku, ženu.

c 1644218908059

Buketi se mogu naručiti pozivom na broj 0800 370 370 ili osobno na Vrtlarovim prodajnim mjestima na samo Valentinovo.

VRSTE CVIJEĆA I ZNAČENJE ŠTO POKLONITI OSIM RUŽA?

S buketom crvenih ruža se nikada ne može pogriješiti, no što ako vaša bolja polovica ne voli tipično valentinovsko cvijeće, postoji cijela lista cvijeća s osobito lijepim značenjem koji mogu zamijeniti ružu i bez riječi izreći ljubav: Kale, ljiljani i đurđice pripadaju porodici ljiljana. Svaki predstavlja nešto drugo, stoga izaberite buket u skladu s time. Kala simbolizira kraljevsku ljepotu, ljiljan koketiranje, đurđice čistoću; Tulipani su sinonim ranog proljeća i dolaze u različitim vrstama, što je najbolji dar između bračnih parova koji prije svega žele ukazati na prijateljstvo koje je temelj svake ljubavi. Crvenim tulipanima izjavite ljubav; Orhideja je savršen odabir za profinjenu ženu. Kako biste joj iskazali duboku ljubav i odanost poklonite joj ovaj cvijet. Općenito simbolizira ženstvenost i zreli šarm.

Pročitajte još

HOTEL LERO Ljetna revolucija okusa u Piano baru

ACI-JEVA SPORTSKA OBITELJ Vrhunska plivačica Dina Levačić oduševljava svojim uspjesima

Željka Krstulović

DUNEA na početnom sastanku SWAMrisk projekta

Dulist