Aktualno

Valamar Riviera donirala 10 tisuća kuna Općoj bolnici Dubrovnik

valamar donacija bolnici

Valamar Riviera kroz „Veliko srce Valamara“, kao jedan od osam krovnih programa društveno odgovornog poslovanja kompanije, donirala je iznos od 10 tisuća kuna za nabavu osnovnog instrumentarija Odjela ginekologije i porodništva Opće bolnice Dubrovnik.

Ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik doc. dr. sc. Marijo Bekić uručio je zahvalnicu Marinu Gulanu, direktoru sektora prodaje, marketinga i upravljanja prihodima iz Valamar Rivijere za ovu donaciju.

-Kroz svoje programe društveno odgovornog poslovanja Valamar Riviera se aktivno uključuje u život zajednice u kojoj posluje, s posebnim naglaskom na pomaganje potrebitima. Kroz donacijski program „Veliko srce Valamara“ osigurali smo sredstva kojima ćemo pomoći u opremanju najveselijeg odjela Opće bolnice i olakšati rad liječnicima i sestrama koji nesebično brinu o majkama i novorođenčadi – istaknuo je Marin Gulan iz Valamara.

Ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik rekao je kako je bolnici drago da privatni sektor prepoznaje potrebe zajednice te se aktivno uključuje u njen život.

-Ili, u ovom slučaju, u mnoge nove živote koji se rađaju u ovoj bolnici. U Valamaru prepoznajemo vrijednog partnera i prijatelja naše bolnice te mu iskreno, u ime cijelog Odjela ginekologije i porodništva, kao i budućih roditelja, zahvaljujem – rekao je tom prigodom ravnatlej Bekić.

Inače, dubrovačka je bolnica na osmom mjestu po broju porođaja u Hrvatskoj tijekom jedne godine. Ispred su samo Zagreb s tri klinike, Split, Rijeka i Osijek.

Društveno odgovorno poslovanje u tvrtki Valamar Riviera sastavni je dio tradicije poslovanja u turizmu duge šest desetljeća i ukorijenjeno je u uvjerenju da je održivost poslovanja strateški cilj i ključni pokretač stvaranja nove vrijednosti. Kroz svojih osam važnih krovnih programa DOP-a Valamar se obvezao uložiti ukupno 2,5 posto godišnjeg prihoda za projekte i aktivnosti unutar tih programa.

Pročitajte još

VLAHUŠIĆEV ‘BOSCO VERTICALE’: Predlaže ozelenjavanje fasada nebodera u Gružu

Andrea Falkoni Račić

[FOTO] Učenici Turističke i ugostiteljske škole osvojili zlato na Državnom natjecanju

Dulist

OPROŠTAJ OD LUKA PALJETKA U Selcima na Braču izrazili ljubav pjesniku

Dulist