Hrvatska

Valamar provodi novi program ‘Krov nad glavom’

Krov nad glavom Valamar1

Novi program ‘Krov nad glavom’ koji provodi Valamar, stalnim zaposlenicima, zaposlenicima na određeno i stalnim sezoncima nudi dodatak za najam stana u destinaciji u kojoj su zaposleni.

– Program je namijenjen djelatnicima i njihovim obiteljima koji stanuju ili žele stanovati u destinaciji kroz cijelu godinu, a koji si do sada nisu mogli priuštiti adekvatan stambeni prostor zbog visokih cijena najma u turističkim destinacijama. Osiguravanje prostora za stanovanje izrazito je važno za zadržavanje i privlačenje ključnih djelatnika u turističkom sektoru i za, uostalom, ostanak domaće radne snage u Hrvatskoj – rekli su iz Valamara.

Valamar također svojim zaposlenicima i njihovim obiteljima nudi dodatne pogodnosti, te ulaže u primanja zaposlenika.

– Kroz program Family&Friends zaposlenicima, njihovoj obitelji, prijateljima i poslovnim partnerima nude se povlaštene cijene smještaja u svim Valamarovim hotelima, do čak 50% popusta. Putem ValamArtist kartice zaposlenicima su dostupni i brojni popusti na više od 300 prodajnih mjesta – potvrdili su iz Valamara te dodaju kako su uložili dodatnih 20 milijuna eura za povećanje plaća u hotelskim operacijama te kako nastavljaju provoditi niz programa nagrađivanja za izvrsnost i rezultate.

 

 

 

Pročitajte još

ODLUKOM VLADE Ovo su nove cijene goriva

Dulist

Hrvatska od 1. siječnja ponovno uvodi obavezno služenje vojnog roka

Dulist

Hrvatska prva u Europi po čistoći mora

Dulist