Aktualno

Valamar i ove godine osigurao slobodan dan svim roditeljima prvašića

Valamar i ove godine osigurao slobodan dan svim roditeljima prvašića

Valamar Riviera će svim roditeljima prvašića koji kreću u školu 5. rujna osigurati plaćeni slobodan dan. Prvi dan škole uzbudljiva je prekretnica u životu svakog djeteta, a Valamarovim zaposlenicima omogućeno je da ga u cijelosti provedu sa svojom djecom.

Kao najbolji poslodavac u turizmu, Valamar kontinuirano razvija pogodnosti za svoje zaposlenike, vodeći pritom sveobuhvatnu brigu o što kvalitetnijim uvjetima rada i ravnoteži poslovnog i privatnog života. Valamar je ove godine značajno podigao plaće i nagrade, u što je uloženo oko 100 milijuna kuna. Povećano je i Valamar jamstvo na minimalno neto primanje od 750€ te uvedeno jamstvo Valamar Plus koje garantira minimalno primanje od 1000 eura za stručna zanimanja u hotelima, kampovima i ljetovalištima.

U sklopu inicijative „Prvi s razlogom“ Valamar je razvio i veliki broj programa nagrađivanja izvrsnosti kroz koje je ove sezone već isplaćena novčana nagrada za sezonu u iznosu od 200 eura svim stalnim djelatnicima i 100 eura stalnim sezoncima i sezoncima. Nadalje, Valamar mjesečnim nagradama nagrađuje djelatnike koji se ističu svojim radom i rezultatima u iznosu do 1.000 kuna neto u sklopu programa Start Up. Početkom sezone pokrenuti su i programi s ciljem poboljšanja zadovoljstva zaposlenika poput „Flexi posao„ koji omogućuje zaposlenicima u hotelima, kampovima i ljetovalištima dva slobodna dana u tjednu, pruža mogućnost rada u jednoj smjeni te prilagođavanje radnih obveza potrebama djelatnika.

Valamar nastavlja provoditi i brojne interne programe edukacije i razvoja zaposlenika na svim pozicijama, te tako kontinuirano ulaže u programe koji omogućuju kvalitetno i dugoročno zaposlenje, visoka primanja i razvoj karijere u turizmu.

Pročitajte još

Plenković: ‘Sutra ujutro krećemo s formiranjem većine’

Dulist

BRANKO BAČIĆ PROGLASIO POBJEDU Velika izlaznost nam je dala snažan legitimitet

Dulist

BOŽO LASIĆ: Konavle su i dalje plave!

Dulist