Aktualno

Valamar i ove godine osigurao slobodan dan svim roditeljima prvašića

Valamar Riviera će svim roditeljima prvašića koji kreću u školu 5. rujna osigurati plaćeni slobodan dan. Prvi dan škole uzbudljiva je prekretnica u životu svakog djeteta, a Valamarovim zaposlenicima omogućeno je da ga u cijelosti provedu sa svojom djecom.

Kao najbolji poslodavac u turizmu, Valamar kontinuirano razvija pogodnosti za svoje zaposlenike, vodeći pritom sveobuhvatnu brigu o što kvalitetnijim uvjetima rada i ravnoteži poslovnog i privatnog života. Valamar je ove godine značajno podigao plaće i nagrade, u što je uloženo oko 100 milijuna kuna. Povećano je i Valamar jamstvo na minimalno neto primanje od 750€ te uvedeno jamstvo Valamar Plus koje garantira minimalno primanje od 1000 eura za stručna zanimanja u hotelima, kampovima i ljetovalištima.

U sklopu inicijative „Prvi s razlogom“ Valamar je razvio i veliki broj programa nagrađivanja izvrsnosti kroz koje je ove sezone već isplaćena novčana nagrada za sezonu u iznosu od 200 eura svim stalnim djelatnicima i 100 eura stalnim sezoncima i sezoncima. Nadalje, Valamar mjesečnim nagradama nagrađuje djelatnike koji se ističu svojim radom i rezultatima u iznosu do 1.000 kuna neto u sklopu programa Start Up. Početkom sezone pokrenuti su i programi s ciljem poboljšanja zadovoljstva zaposlenika poput „Flexi posao„ koji omogućuje zaposlenicima u hotelima, kampovima i ljetovalištima dva slobodna dana u tjednu, pruža mogućnost rada u jednoj smjeni te prilagođavanje radnih obveza potrebama djelatnika.

Valamar nastavlja provoditi i brojne interne programe edukacije i razvoja zaposlenika na svim pozicijama, te tako kontinuirano ulaže u programe koji omogućuju kvalitetno i dugoročno zaposlenje, visoka primanja i razvoj karijere u turizmu.

Pročitajte još

Tko je bez struje u utorak i četvrtak?

Dulist

Smanjene cijene dizela i benzina, plavi dizel zamrznut

Dulist

TRODNEVNICA SVETOM MIHAJLU Lapađani se pripremaju za blagdan svoje župe

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija