Crna kronikaUrednički izbor

UZVANIK NA VJENČANJU Sankcioniran muškarac koji je izazvao eksploziju ispred crkve sv. Vlaha

UZVANIK NA VJENČANJU Sankcioniran muškarac koji je izazvao eksploziju ispred crkve sv. Vlaha

Pronađen je i prekršajno sankcioniran muškarac koji je protekle subote aktivirao eksplozivni materijal na svadbenoj svečanosti ispred crkve sv. Vlaha, o čemu je pisao DuList.

Naime, kako javljaju iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske u poslijepodnevnim satima u subotu, 20. svibnja, ispred crkve sv. Vlaha u Dubrovniku, jedan od uzvanika je tijekom svadbene svečanosti uporabio eksplozivni materijal što je dovelo do snažne detonacije i posljedično uznemirenost većeg broja građana i turista koji su se našli u blizini.

Postupajući po prikupljenim saznanjima o ovom događaju, policija je provela kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je eksplozivni materijal, na platou ispred ulaznih vrata u crkvu sv. Vlaha, oko 18:30 sati, aktivirao 25-godišnjak, jedan od uzvanika na vjenčanju koje se upriličilo upravo u navedenoj crkvi.

Zbog sumnje da je počinio prekršaj iz čl. 21. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira osumnjičeni 25-godišnjak je uhićen i, uz optužni prijedlog, doveden na Općinski sud u Dubrovniku gdje je proglašen krivim i kažnjen novčanom kaznom od 700 eura.

Pročitajte još

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist

‘GASIRAO’ I BEZ DOZVOLE Rekorder tjedna s 2700 eura kazne

Dulist

HTIO POMOĆI PRIJATELJU, NA KRAJU JE POKRADEN Pustio ga u stan, on mu ukrao nakit

Dulist