Crna kronikaUrednički izbor

UZVANIK NA VJENČANJU Sankcioniran muškarac koji je izazvao eksploziju ispred crkve sv. Vlaha

crkva svetog vlaha

Pronađen je i prekršajno sankcioniran muškarac koji je protekle subote aktivirao eksplozivni materijal na svadbenoj svečanosti ispred crkve sv. Vlaha, o čemu je pisao DuList.

Naime, kako javljaju iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske u poslijepodnevnim satima u subotu, 20. svibnja, ispred crkve sv. Vlaha u Dubrovniku, jedan od uzvanika je tijekom svadbene svečanosti uporabio eksplozivni materijal što je dovelo do snažne detonacije i posljedično uznemirenost većeg broja građana i turista koji su se našli u blizini.

Postupajući po prikupljenim saznanjima o ovom događaju, policija je provela kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je eksplozivni materijal, na platou ispred ulaznih vrata u crkvu sv. Vlaha, oko 18:30 sati, aktivirao 25-godišnjak, jedan od uzvanika na vjenčanju koje se upriličilo upravo u navedenoj crkvi.

Zbog sumnje da je počinio prekršaj iz čl. 21. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira osumnjičeni 25-godišnjak je uhićen i, uz optužni prijedlog, doveden na Općinski sud u Dubrovniku gdje je proglašen krivim i kažnjen novčanom kaznom od 700 eura.

Pročitajte još

PROMETNA NA MAGISTRALI Sudar dva vozila u blizini Rabe

Dulist

DRAMA U KONAVLIMA Muškarac zaključao 28-godišnjaka u kuću i prijetio mu smrću zbog iznude

Dulist

PROMETNA U LAPADU Jedna osoba prevezena u bolnicu

Dulist