Aktualno

UZ BLAGDAN SV. MIHOVILA Korisnici Josipovca vježbali s policajcima s Grude

Korisnike Centra za rehabilitaciju Josipovac danas je razveselila posjeta pripadnika Postaje granične policije Gruda povodom obilježavanja Dana policije i njihovog zaštitnika sv. Mihovila.
Načelnik Postaje granične policije Gruda Matko Klarić je sa svojim kolegama predstavio pojedine rodove policije i omogućio da svaki korisnik sudjeluje u vježbama koje su pripremili za demonstraciju. Pomoćnik načelnika Marko Čuvalo pojasnio je zaduženja svakog policajca a potom su odradili nekoliko vježbi u koje su uključili i korisnike. Policajac motorist Nenad Kišiček je svakom korisniku koji je želio sjesti na motor omogućio poseban doživljaj. Službenici za zaštitu granica Marko Mohač i Saša Tripunović su upoznali korisnike sa Schengen busom i njegovom opremom dok je vježbu za detekciju droge sa službenim psom Molly korisnicima prikazao Mario Žigić. Svaki korisnik je radosno pristupio vježbama, dok su pojedini isprobavali motor, drugi su sjeli u službeni policijski auto, a poneki su učili stavljati balističke prsluke i kacige. Nakon prezentacije djelatnici Postaje granične policije Gruda su korisnike darovali slikovnicama i bojankama.
V.d. ravnateljica Centra za rehabilitaciju Josipovac Jelena Đuraš Gleđ ovom prigodom je ugostila pripadnike postaje granične policije Gruda na zajedničkom ručku te u ime djelatnika i korisnika ustanove načelniku Postaje granične policije Gruda Matku Klariću u spomen na ovaj poseban dan udijelila prigodne keramičke poklone koje su korisnici izradili pod vodstvom likovne terapeutkinje Katarine Cvitković.

Pročitajte još

[FOTO] MISA U PRIDVORJU Vjernici uveličali proslavu blagdana svetog Antuna

Dulist

EURO 2021. Cebalo: Pojačan je nadzor kafića. Kontrolu uz redare vrši policija i državni inspektorat

Dulist

Iz DHMZ-a upozorili na grmljavinsko nevrijeme

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija