DuList IN

USUSRET KONCERTU Pogledajte kako su kraljice ‘cro dancea’ izgledale na početku karijere

USUSRET KONCERTU Pogledajte kako su kraljice 'cro dancea' izgledale na početku karijere

Subota je rezervirana za nezaboravan provod u klubu Revelin uz Ivanu Banfić i Mineu, koje će nakon dugo vremena uživo zapjevati u Dubrovniku. 

Godine su samo broj, što brojne zvijezde iz godine u godinu dokazuju. U subotu, 15. prosinca u Revelin stižu kraljice CRO DANCE glazbe. Nakon dugo vremena ponovno će se okupiti i napraviti nezaboravan party za sve uzraste. Dolazite li na plesnjak s ekipom?

Renata Končić (Minea) već dugi niz godina poznata je javnosti po ulazi voditeljice u jednoj lifestyle emisiji. Brojni je pamte iz vremena kada je redala hit za hitom, kao što danas rade Jelena Rozga i brojne zvijezde koje će ove zime nastupati u Revelinu. Koliko se Minea u posljednjih 20 godine promijenila i kako danas izgleda, imate priliku uživo vidjeti u subotu u Revelinu.

“Šumica sva se trese. Ljube se svi od reda …“ ovaj tekst sigurno znaju svi od 7 do 77 godina. Ivana Banfić (I BEE) poznata je po brojnim dance hitovima, ali i ozbiljnim suradnjama koje je ostvarila u svojoj dugogodišnjoj karijeri. Sjećate li se Ivane na početku karijere? Zapjevajte i zabavite se u Revelinu na CRO DANCE partyju, jer I BEE stiže i najavljuje nezaboravan nastup za sve koji se u subotu nađu u Dubrovniku.

Pročitajte još

[ŽUPSKI PJAT] ‘Priče iz Mlina’ Vedrana Mezeija u mističnoj atmosferi stare mlinice obitelji Duper

Dulist

ZVIJEZDE PJEVAJU Mihi oduševio i prošao u finale, Lejla ispala

Dulist

[FOTO] MATURALNA VEČER Pomorci uplovili u svijet odraslih

Dulist