Kultura

USKORO OBLJETNIČKI KONCERT! Desetljeće udruge ‘Sve ostalo je glazba’

c ivana jelaca019

Koncert povodom 10 godina djelovanja udruge Sve ostalo je glazba održat će se 28. prosinca u Saloči od zrcala, s početkom u 20 sati.

Odabranim glazbenim programom u formi klavirskog recitala pijanistice i umjetničke voditeljice Ivane Jelače, ocrtat će se umjetnička misija i vizija udruge Sve ostalo je glazba koja se kroz godine razvijala kroz projekte koji naglasak stavljaju na ulogu klasične glazbe u povijesnim i suvremenim umjetničkim izričajima i društvenim procesima. Na programu su djela Franza Schuberta, Roberta Schumanna, Ludwiga van Beethovena, Frederica Chopina i Francisa Poulenca.

Svaka od izvedbi i projekata udruge posjetiteljima pruža nesvakidašnji doživljaj klasične glazbe, pa će se ovim prigodnim koncertom zaokružiti jedan proces razvoja koji je uvijek otvoren za nove izazove, umjetnička propitivanja i glazbena ostvarenja.

Program se realizira u sklopu Dubrovačkog zimskog festivala, u suradnji s Dubrovačkim knjižnicama te uz potporu Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije.

Ulaz je za sve posjetitelje slobodan.

Pročitajte još

Tribina o dubrovačkoj ambijentalnosti: Prošlost i sadašnjost

Dulist

Brass & Percussion septet DSO-a na Osječkom ljetu kulture

Dulist

KONCERT KOJI SE NE ZABORAVLJA Glazbena čarolija Max Emanuel Cenčić i Latinitas Nostra

Dulist