Kultura

USKORO OBLJETNIČKI KONCERT! Desetljeće udruge ‘Sve ostalo je glazba’

USKORO OBLJETNIČKI KONCERT! Desetljeće udruge 'Sve ostalo je glazba'

Koncert povodom 10 godina djelovanja udruge Sve ostalo je glazba održat će se 28. prosinca u Saloči od zrcala, s početkom u 20 sati.

Odabranim glazbenim programom u formi klavirskog recitala pijanistice i umjetničke voditeljice Ivane Jelače, ocrtat će se umjetnička misija i vizija udruge Sve ostalo je glazba koja se kroz godine razvijala kroz projekte koji naglasak stavljaju na ulogu klasične glazbe u povijesnim i suvremenim umjetničkim izričajima i društvenim procesima. Na programu su djela Franza Schuberta, Roberta Schumanna, Ludwiga van Beethovena, Frederica Chopina i Francisa Poulenca.

Svaka od izvedbi i projekata udruge posjetiteljima pruža nesvakidašnji doživljaj klasične glazbe, pa će se ovim prigodnim koncertom zaokružiti jedan proces razvoja koji je uvijek otvoren za nove izazove, umjetnička propitivanja i glazbena ostvarenja.

Program se realizira u sklopu Dubrovačkog zimskog festivala, u suradnji s Dubrovačkim knjižnicama te uz potporu Grada Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije.

Ulaz je za sve posjetitelje slobodan.

Pročitajte još

U ‘Noći tvrđava’ obiđite tri utvrde dubrovačkog fortifikacijskog sustava

Dulist

Dubrovački muzeji pozivaju na radionice izrade i ukrašavanja keramike

Dulist

TRIBINA ‘POGLAVLJE FESTIVAL KARANTENA’ Art radionica Lazareti obilježava 35 godina postojanja

Dulist