Aktualno

UREDNICA HEATHER LOWRIE ODUŠEVLJENA GRADOM Vrijedna promocija Dubrovnika u ‘The Scottish Sun’

U organizaciji Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Londonu, Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije i Turističke zajednice Dubrovnika, u Dubrovniku je boravila Heather Lowrie, urednica i novinarka popularnih dnevnih novina The Scottish Sun. Novinarka je tijekom lipnja obišla Dubrovnik i Pelješac, a svoje oduševljenje i detalje putovanja opisala je u reportaži pod rubrikom News Travel.

Tijekom svog višednevnog boravka u Dubrovniku, novinarka je u pratnji lokalnog vodiča obišla glavne znamenitosti Dubrovnika te se upoznala s kulturnom baštinom i bogatom gastronomskom ponudom dubrovačkih restorana. Osim Dubrovnika, novinarka je posjetila i Ston, kojim je jednako oduševljena te je ovim putem odrađena još jedna vrijedna promocija Dubrovačko – neretvanske županije. The Scottish Sun su kontinuirano najčitanije i najpopularnije dnevne novine u Škotskoj s dosegom od 2.7 milijuna čitatelja, što čini 59 posto populacije Škotske.

Zračna luka Dubrovnik intenzivno je povezana s Glasgowom i Edinburghom u Škotskoj. Prema Glasgowu prometuje TUI Airways svaki četvrtak u periodu od 05.05.2022 do 27.10.2022., a prema Edinburghu prometuju easyJet i Jet2.com. EasyJet prometuje dva puta tjedno tokom cijele ljetne sezone, dok u vrhuncu sezonu (30.06 – 01.09) prometuje tri puta tjedno dok Jet2.com prometuje prema Edinburghu dva puta tjedno u periodu od 01.05 do kraja ljetne sezone (29.10). U ljetnoj sezoni 2022. iz Zračne luke Dubrovnik će biti 146 letova prema škotskim aerodromima.

Pročitajte još

Provjerite tko je sve sljedećeg tjedna bez struje

Dulist

MARKO RAŠICA ‘Istražio sam tri stoljeća dubrovačkih bratovština. Iznenadilo me da pravne razlike i nema!’

Leona Rašica

PLASTIKA, STAKLO, GUME… Ronioci čistili podmorje u uvalama Luka i Bistrina

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija