Aktualno

UREDNICA HEATHER LOWRIE ODUŠEVLJENA GRADOM Vrijedna promocija Dubrovnika u ‘The Scottish Sun’

UREDNICA HEATHER LOWRIE ODUŠEVLJENA GRADOM Vrijedna promocija Dubrovnika u 'The Scottish Sun'

U organizaciji Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Londonu, Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije i Turističke zajednice Dubrovnika, u Dubrovniku je boravila Heather Lowrie, urednica i novinarka popularnih dnevnih novina The Scottish Sun. Novinarka je tijekom lipnja obišla Dubrovnik i Pelješac, a svoje oduševljenje i detalje putovanja opisala je u reportaži pod rubrikom News Travel.

Tijekom svog višednevnog boravka u Dubrovniku, novinarka je u pratnji lokalnog vodiča obišla glavne znamenitosti Dubrovnika te se upoznala s kulturnom baštinom i bogatom gastronomskom ponudom dubrovačkih restorana. Osim Dubrovnika, novinarka je posjetila i Ston, kojim je jednako oduševljena te je ovim putem odrađena još jedna vrijedna promocija Dubrovačko – neretvanske županije. The Scottish Sun su kontinuirano najčitanije i najpopularnije dnevne novine u Škotskoj s dosegom od 2.7 milijuna čitatelja, što čini 59 posto populacije Škotske.

Zračna luka Dubrovnik intenzivno je povezana s Glasgowom i Edinburghom u Škotskoj. Prema Glasgowu prometuje TUI Airways svaki četvrtak u periodu od 05.05.2022 do 27.10.2022., a prema Edinburghu prometuju easyJet i Jet2.com. EasyJet prometuje dva puta tjedno tokom cijele ljetne sezone, dok u vrhuncu sezonu (30.06 – 01.09) prometuje tri puta tjedno dok Jet2.com prometuje prema Edinburghu dva puta tjedno u periodu od 01.05 do kraja ljetne sezone (29.10). U ljetnoj sezoni 2022. iz Zračne luke Dubrovnik će biti 146 letova prema škotskim aerodromima.

Pročitajte još

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist

[DUBROVČANI IZVAN GRADA] VERONIKA KARAČ Dubrovnik će uvijek biti dio mene

Nora Di Leo

MISA VEČERE GOSPODNJE ‘Isusov život je sažet u glagolu ljubiti’

Dulist