Aktualno

UREĐENA PARCELA BLIZU HOTELA PARK Godinama je bila neiskorištena, a sada će postati mjesto nove ponude u gradu

Dio šetnice u Uvali koji je dugi niz godina jednostavno ‘stajao’ neiskorišten i neugledan konačno je uređen. Njezin vlasnik Mario Zvono nije htio da taj dio Uvale bude tako neuređen te se odlučio dati mu novi sjaj. Riječ je o parceli koja se nalazi u neposrednoj blizini hotela Park. S njezinim uređivanjem krenulo se još u studenom 2020., a Mario Zvono za DuList je otkrio planove za ovu lokaciju.

-Radovi još uvijek nisu gotovi, imamo postaviti još i ogradu te prostor obogatiti zelenilom. Sve će biti kako treba. Na tom će području biti ‘sva četiri godišnja doba’. Služit će ponekad po potrebi i kao parking, ali plan nam je na njoj upriličiti različite festivale – zimske, ljetne, proljetne… Bit će to jedna nova ponuda u gradu i želimo Uvalu podići na malo višu razinu, dodati joj sadržaj. Detalje projekta još uvijek razrađujemo. Plan nam je u doglednom razdoblju postaviti na tom lokaciji deset kućica s različitom ponudom jela i pića – otkrio nam je Zvono.

Radovi još uvijek nisu u cijelosti gotovi, a kako sada izgleda ova parcela, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Pročitajte još

Brodovi za Lokrum ove će subote nešto drukčije ploviti. Provjerite promjene

Dulist

Sanitat poslao zahtjev za ispravak objavljenih informacija

Dulist

PETAŠICA RASTURILA NA JEZIČNOJ OLIMPIJADI Cijela Monta ponosna je na Romanu!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija