Sport

UOČI KVALIFIKACIJA ZA EP Četiri Jugaša na pripremama reprezentacije do 15 godina

UOČI KVALIFIKACIJA ZA EP Četiri Jugaša na pripremama reprezentacije do 15 godina

Četiri igrača Jug Adriatic osiguranja na pripremama su hrvatske reprezentacije do 15 godina, koje se održavaju u Šibeniku. Riječ je o mladićima koje, prema pisanju HVS-a, od petka do nedjelje, od 28. do 30. svibnja na bazenu u Crnici čeka kvalifikacijski turnir za odlazak na Europsko prvenstvo ovog uzrasta.
Izbornik David Burburan u Šibeniku je okupio 15-icu igrača od kojih će pred početak turnira odrediti konačnih 13. Za mjesto u kvalifikacijama u Šibeniku se pripremaju iz redova dubrovačkog kluba Nikola Balić, Bruno Đuho, Ivano Vlahović i Marko Glavinić. Tu su još i Mauro Dipić (Primorje EB), Karlo Dragošević (POŠK), Šime Žilić (Jadran), Andro Galić (Jadran), Nikola Prezzi (POŠK), Bartul Bučević (Mladost), Josip Kovačević (Mornar BS), Gabrijel Burburan (Primorje EB), Lovre Goleš (Solaris), Arijan Raci (Zadar 1952) i Roko Padro (Mladost).
Stručni stožer uz Davida Burburana čine još Bruno Sabioni i trener vratara Ivo Brzica. Na kvalifikacijskom turniru u Šibeniku na kojem će nastupati ukupno četiri izabrane vrste, Hrvatska počinje nadmetanje u petak, 28. svibnja protiv Litve (18.00), dan kasnije slijedi utakmica protiv Nizozemske (17.00), te konačno u nedjelju, 30. svibnja protiv Njemačke (09.00 sati). Dvje prvoplasirane momčadi plasirat će se na Europsko prvenstvo do 15 godina, a koje će se održati od 4. do 11. srpnja u portugalskom gradu Loule.
Izvor ifoto: HVS

Pročitajte još

Pituri osvojili Kup Hrvatske!

Dulist

Jakov Bjeloš, Marino Maslać i Bruno Šimunović u dresu Hajduka osvojili međunarodni turnir

Dulist

HRVATSKI KUP STOLNOG TENISA ‘Pituri’ pobjedom protiv zagrebačkog Marathona prošli u finale

Dulist