Aktualno

Uljepšajmo Božić župskoj obitelji Laco!

Uljepšajmo Božić župskoj obitelji Laco!

Budući da je predbožićno vrijeme, vrijeme darivanja, veselja i ljubavi Mazda Team Croatia, Autoklub Župa dubrovačka i Autoklub Dubrovnik u suradnji sa KOGO steak house ponovno se okupljaju kako bi i ove godine uljepšali nečiji Božić. Ove godine su se odlučili za jednu tužnu priču obitelji Laco iz Župe dubrovačke.

Suprug i otac dvogodišnjeg dječaka Vito, pretrpio je moždani udar prije godinu i pol dana te je ostao invalid. Njegova supruga ne radi (na bolovanju je) kako bi mogla brinuti o svom suprugu kojemu je potrebna cjelodnevna njega kao i dvogodišnjem sinu. Prikupljanje donacija za navedenu obitelj ove godine planira se organizirati u dva okupljanja u Župi dubrovačkoj, koje bi ponovno kao i prošle godine dostavili u stilu Djeda Božićnjaka, 20. prosinca 2019. Prvo prikupljanje je u KOGO steak house, ponedjeljak, 2. prosinca 2019., iza 17 sati gdje će biti muzika uživo uz grah i čobanac.

Drugo prikupljanje je u nedjelju 15. prosinca 2019. gdje je kao i prošle godine okupljanje na praking prostoru Pevec centra u Župi dubrovačkoj u jutarnjim satima. Mazda Team Croatia, Autoklub Župa dubrovačka i Autoklub Dubrovnik izložit će svoje automobile, trkaće automobile i kartinge AK Župa dubrovačka i AK Dubrovnik-a. Donacije koje bi se prikupljale odnosile bi se na proizvode za higijenu (higijenske maramice, šampone, papirnate ručnike, ručnike, prašak za pranje rublja, sredstva za čišćenje i sl..) kao i na neizostavne slatkiše za malenog dječaka.

Želja je ovom akcijom uljepšati obitelji Laco Božić te ih razveseliti i pomoći im u nesretnoj situaciji u kojoj su se zatekli. Također ovom gestom bi htjeli biti za primjer drugima jer živimo u svijetu koji počinje zaboravljati bitne životne vrijednosti koje nas razlikuju od drugih bića na zemlji, na empatiju, ljubav, humanost, poštivanje…

S obzirom da je Mazda Team Croatia prošle godine napravila uspješnu donatorsku akciju u Dubrovniku, ove godine se nadaju još većem odazivu i podršci te pozivaju ljude dobre volje i dobrog srca da se okupe u što većem broju!

Pročitajte još

‘LJETNI’ KADROVI Na Copacabani otvorena sezona kupanja!

Dulist

EU PARLAMENT DONIO NOVU UREDBU Do 2030. mnoga ambalaža ide u zaborav

Dulist

DU MOTION UTRKA GRAĐANA Poljak Patryk i naša Luciana najbrže istrčali pet kilometara za Marka

Dulist