Kultura

Ulja puna vedrine i boje

U predvorju Narodne knjižnice Grad otvorena je izložba slika posvećena Svetom Vlahu mlade dubrovačke umjetnice Ivane Miloglav Ivanković.

– Ivana se prema odabranim motivima odnosi odgovorno i hrabo. Zna da su to zadaće koje traže najviše i najbolje. A pogotovo u rodnom Gradu, koji bi možda, svjestansvoje neprolazne veličinei oprostio grešku, ali kritičar ne bi – kazala je prilikom otvaranja izložbe Kate Bagoje.

Ivana Miloglav Ivanković rođena je 1986. godine u Dubrovniku. Slikarstvo je diplomirala 2009. godine na ALU u Zagrebu u klasi prof. Duje Jurića. Sudionica je više skupnih izložbi (Zagreb, New York, Los Angeles) i slikarske kolonije na Rabu. Do sada je ima asedam samostalnih izložbi u Dubrovniku i Zagrebu.

Pročitajte još

Darko Fritz predstavlja monografiju ‘siva) (zona …diskursi s periferije’

Dulist

PREDSTAVLJENI REZULTATI ISTRAŽIVANJA ‘Lokrum ima potencijal postati novi Brijuni. Treba više promovirati lokalnu povijest’

Dulist

OVACIJE ISPRED DVORA Završen festival ‘Dubrovnik u pozno ljeto’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija