Grad

ULICA PETRA KREŠIMIRA IV Zašto radovi nisu gotovi?

ULICA PETRA KREŠIMIRA IV Zašto radovi nisu gotovi?

Građani ulice Petra Krešimira poslali su na adresu DuLista molbu za provjerom zašto nisu dovršeni radovi u njihovom naselju. Naime, poviše Turističke škole radovi su trebali biti gotovi do 1. lipnja.

– Napominjem kako ni ovaj ni prošli vikend nitko ništa ne radi a sve je raskopano. Molim vas dođite i slikajte ovo. Hvala lijepa – stoji u mailu DuListu. I pošli smo!

Situacija koju smo zatekli je ista kako stoji u opisu. Naime, stupovi su iščupani, radovi su stali, strojevi stoje pokaraj puta… A građani apeliraju i apeliraju…

Podsjetimo, DulIst je već pisao o situaciji u Ulici Petra Krešimira IV, kada su se građani na predijelu blizu žičare žalili na intenzivitet radova i ‘spori razvoj situacije’ te glavni i osnovni razlog , oborinsku odvodnju koja nije dobro riješena. Radove na oborinskoj odvodnji i na pločniku je obavljala dubrovačka tvrtka ‘Tehnogradnja’.

Čini se da je ‘sezona presudila’ i da su radovi obustavljeni. Andro Mijić iz splitske tvrtke Inero vezano za radove na izgradnji novog segmenta kabelskog raspleta HEP-a u Ulici Petra Krešimira IV. ističe:

– Asfalt je postavljen u Ulici Petra Krešimira IV. S obzirom da od 15. lipnja počinje zabrana izvođenja građevinskih radova, mi smo radove završili 13. lipnja i pokupili sve strojeve. A Grad Dubrovnik je na sebe preuzeo asfaltiranje. Jedino nije asfaltiran dio od križanja ceste od Vidikovca prema Viktoriji, nekih 30 metara širine, jer se on u ovom trenutku ne može asfaltirat.

Što je još za DuList kazao Mijić i kad bi radovi u ovoj ulici trebali zaista biti dovršeni pročitajte u novom broju tjednika DuList, koji je u prodaji od utorka.

Pročitajte još

SVEUČILIŠTE U DUBROVNIKU Priča o europskim izborima na kampusu

Dulist

Otvaranje ponuda za dodjelu dozvola na pomorskom dobru nastavlja se idući tjedan

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist