Zanimljivosti

Ulaznice za “Anu u Gradu” u prodaji od četvrtka

Ulaznice za koncerte drugog Festivala 'Ana u Gradu' bit će u prodaji od četvrtka, 14. lipnja. Festival „Ana u Gradu“ ove godine će se održati od 21. do 24. lipnja i donosi 4 koncerta.

Prigodno ga otvara koncert pod nazivom Pozdrav ljetu uz izlazak sunca na Srđu, koji će započeti sa samim svitanjem u 5.00 sati ujutro. Ljeto će pozdraviti Ana Rucner na violončelu i vrsna hrvatska harfistica Marija Mlinar. Koncert koji otvara ovogodišnji Festival poklon je građanima i posjetiteljima Dubrovnika, te je ulaz besplatan.

Slijede dva koncerta klasične glazbe u Kneževom dvoru, 22. lipnja kada je na rasporedu

Večer ljubavne poezije gdje će uz Anu Rucner nastupiti u ulozi naratora ugledni hrvatski
glumci Milka Podrug Kokotović, Anja Šovagović Despot, Boris Miholjević, uz potporu plesnog para Gorana Šimonjia i Tene Žepec. Dan kasnije, 23. lipnja održava se koncert pod nazivom „U ritmu tanga“, u izvedbi Ane Rucner, gudačkog kvarteta Rucner, te bračnog para Soave.

Sve završava koncertom na Babinom kuku, u prostoru bivšeg disco cluba Divinae Follie, izvedbom klasike, rocka i cross over skladbi gdje će Ana Rucner nastupiti uz mnoštvo gostiju. Koncertu će prisustvovati studenti glazbene akademije u Zagrebu na čelu sa gudačkim kvartetom Rucner, Mario Rucner na violi, FA Linđo, klapa Subrenum, Srebrna krila, a sve pod dirigentskom palicom Thomasa Buritcha. Završni koncert festivala je također poklon građanima i posjetiteljima Dubrovnika te će ulaz biti slobodan.
 
Ulaznice za koncerte po cijenama od 80,00, 150,00 kn te 40,00 kn za stajanje mogu se kupiti putem internet sustava www.ulaznice.hr, u Tisak Media Centru na Pilama te u agenciji Dubrovnik PartneR.

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN 1806. Francuzi okupirali Dubrovnik da spriječe njegov pad u ruske ruke

Dulist

MNOGIMA SE GADI Ova supernamirnica pomaže pri gubitku kilograma

Dulist

Znate li kojeg datuma se rodi najviše djece?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija