Grad

Uklonjen oštećeni tobogan iz parka u Gružu

Nakon saznanja da je u Parku Luja Šoletića u Gružu oštećen tobogan, po nalogu gradskog Upravnog odjela za komunalne djelatnosti djelatnici Tehnogradnje, ugovorne tvrtle Grada Dubrovnika za održavanje dječjih parkova, uklonili su u ponedjeljak sporni tobogan iz parka. Tobogan će biti zamijenjen novim.

-Iz nadležnog Upravnog odjela reagiralo se odmah po saznanju o oštećenju. Djelatnik zadužen za dječja igrališta redovito obilazi teren, a ispomoć su i tajnici gradskih kotara i mjesnih odbora, koji su i prvi kontakt s građanima, upravo iz razloga da se što prije dojavi o eventualnim nepravilnostima, poput oštećenja sprava u dječjim parkovima. Ove javne površine obilaze i komunalni redari – naglasili su iz Grada Dubrovnika i apelirali na sugrađane koji koriste parkove da sa spravama postupaju na za to predviđen način, čuvajući zajedničko vlasništvo i sigurnost naših najmlađih sugrađana.

Pročitajte još

ZBOG VISOKE POTRAŽNJE Aeroflot u kolovozu uvodi širokotrupce na liniji za Dubrovnik

Dulist

FOTO Gužve oko Grada, neizbježan je bio prometni redar na Pilama

Dulist

Frano Luetić još šest mjeseci na čelu Zračne luke Dubrovnik

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija