Županija

UGOVOR NA 10 GODINA Vaterpolskom klubu Bellevue nova koncesija za kupalište

Vaterpolski klub Bellevue dobio je novu desetogodišnju koncesiju za istoimeno kupalište. Naime, župan Nikola Dobroslavić potpisao je ugovor o koncesiji za posebnu upotrebu pomorskog dobra s ovim klubom, u svrhu sportskih aktivnosti, organizacije i okupljanja djece, mladeži i ostalih građana, prvenstveno onih koji gravitiraju oko kupališta Bellevue radi športske rekreacije, druženja i bavljenja psihofizičkim aktivnostima, sportom (vaterpolom), sportskom podukom i treningom, suradnjom s ostalim vaterpolo klubovima radi promicanja vaterpolske igre, očuvanja kakvoće žive i nežive prirode, mora i plaža te sudjelovanja u natjecanju.

Predmetno područje je u proteklom desetogodišnjem razdoblju bilo u sustavu korištenja Vaterpolskog kluba Bellevue te se dodjelom ove nove desetogodišnje koncesije, javljaju iz Županije, nastavlja podupirati njihov daljni rad.

Župan Dobroslavić ovom je prilikom istaknuo kako Dubrovačko-neretvanska županija i na ovaj način pruža potporu daljnjem razvoju sportskih aktivnosti na području Županije.

Pročitajte još

BEZOBRAZLUK U KONAVLIMA Netko je srušio međe i suhozide i ‘usput’ posjekao stabla!

Dulist

DOBROSLAVIĆ ‘Zakon kojim se svojataju dubrovački književnici potvrđuje da velikosrpski projekt nije zamro’

Dulist

Koliko stanovnika imaju mjesta u Konavlima, Župi dubrovačkoj i Primorju?

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija