Županija

UGOVOR NA 10 GODINA Vaterpolskom klubu Bellevue nova koncesija za kupalište

UGOVOR NA 10 GODINA Vaterpolskom klubu Bellevue nova koncesija za kupalište

Vaterpolski klub Bellevue dobio je novu desetogodišnju koncesiju za istoimeno kupalište. Naime, župan Nikola Dobroslavić potpisao je ugovor o koncesiji za posebnu upotrebu pomorskog dobra s ovim klubom, u svrhu sportskih aktivnosti, organizacije i okupljanja djece, mladeži i ostalih građana, prvenstveno onih koji gravitiraju oko kupališta Bellevue radi športske rekreacije, druženja i bavljenja psihofizičkim aktivnostima, sportom (vaterpolom), sportskom podukom i treningom, suradnjom s ostalim vaterpolo klubovima radi promicanja vaterpolske igre, očuvanja kakvoće žive i nežive prirode, mora i plaža te sudjelovanja u natjecanju.

Predmetno područje je u proteklom desetogodišnjem razdoblju bilo u sustavu korištenja Vaterpolskog kluba Bellevue te se dodjelom ove nove desetogodišnje koncesije, javljaju iz Županije, nastavlja podupirati njihov daljni rad.

Župan Dobroslavić ovom je prilikom istaknuo kako Dubrovačko-neretvanska županija i na ovaj način pruža potporu daljnjem razvoju sportskih aktivnosti na području Županije.

Pročitajte još

ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA JEDNOGLASNO Nagrada za životno djelo posthumno profesoru Nikoli Miroševiću

Dulist

[ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA] Dobroslavić: Zračna luka kod Trebinja ugrožava naše područje

Dulist

Vodovod osigurao bolju vodoopskrbu Dubrovačkog primorja

Dulist