Županija

Centar za poduzetništvo poziva na online radionicu ‘Oglašavanje na Facebooku i Instagramu’

Centar za poduzetništvo poziva na online radionicu 'Oglašavanje na Facebooku i Instagramu'

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije poziva sve zainteresirane na dvije besplatne online radionice ‘Oglašavanje na Facebooku i Instagramu’ koje će se održati 21. i 25. svibnja 2021. s početkom u 10 sati. Predviđeno ukupno trajanje radionica je 10 školskih sati.

Društvene mreže su danas neizostavne kada govorimo o digitalnom marketingu. Prvenstveno radi mogućnosti preciznog ciljanja publike i velikog dosega koje naše poruke u relativno kratkom vremenu ostvaruju. Samo u Hrvatskoj broj korisnika društvenih stranica veći je od 1 800 000 i u stalnom je porastu.

Na radionicama će polaznici naučiti:

Kako se oglašavati na Facebooku i Instagramu

Kako postaviti oglasnu kampanju

Definirati ciljeve oglašavanja, odabrati ciljnu skupinu i kreirati kvalitetne i privlačne oglase

Kako pratiti uspješnost provedbe, te kako optimizirati kampanju

Predavanje će održati stručnjak za digitalni marketing s višegodišnjim iskustvom u vođenju online marketinških kampanja, g. Krešimir Koružnjak. Certificirani je Google partner za Google Ads program oglašavanja i Google Analytics program za praćenje i analizu web sjedišta. Vlasnik je digitalno marketinške agencije LosWebos. Održao je brojne radionice na temu digitalnog marketinga za male i srednje poduzetnike diljem Hrvatske, a od 2017. godine je voditelj projekta ‘Google digitalna garaža’ – Learn with Google.

Budući da je broj polaznika ograničen, molimo sve zainteresirane poduzetnike da se prijave putem: poveznice, maila: dcp@dcp.hr ili telefona: 020/418-401.

Pročitajte još

[FOTO] Krcat Dom kulture u Čilipima, svi su došli na kviz Deana Kotige

Dulist

OLDTIMER RALLY U STONU Sedamdesetak povijesnih vozila će voziti od Komarne do Stona

Dulist

[FOTO] IDE SE NA GRAĐEVINSKU DOZVOLU Ovako će izgledati Sportsko-rekreacijski centar Čibača

Dulist