Aktualno

UDRUGA TATA JE TATA ‘Hvala svima od srca. Vaše donacije idu u prave ruke’

tata je tata spenza

Iz humanitarne udruge Tata je tata obavijestili su na društvenim mrežama o proteklim akcijama pomoći kako bi svi koji doniraju znali da donacije idu u prave ruke i na prave adrese, odnosno onima kojima je to zaista potrebno.

– I jutros dok ovo pišemo, naša ekipa Tata je išla u veliku spenzu za obitelj sa troje djece u jako teškoj situaciji (spenze uključuju meso, prehrambene proizvode i sanitetsko-higijenske artikle za duži period), gdje se majka liječi od teške maligne bolesti, a otac brine o djeci koja i sama imaju zdravstvenih problema. Jako teško žive. Ovoj obitelji ćemo i dalje pomagati.
Ovim putem Veliko hvala upućujemo Dubrovačkom simfonijskom orkestru i gospođi Nairi zahvaljujući kojima je isplaćeno 2000 eura za dječaka Lukasa Hasana, za potrebe njegovog daljnjeg liječenja.
Isto tako za potrebe liječenja jednoj našoj sugrađanki je isplaćena izdašna financijska pomoć ( maligna bolest).
Na apel majke koja nam je priložila svu dokumentaciju za svoje bolesno dijete uplatili smo isto tako izdašniju financijsku pomoć.
Samohranoj majci s četvero djece kupili smo spenzu.
Za dvije obitelji kojima su blokirani računi odnosno u teškoj su financijskoj situaciji platili smo komunalna dugovanja.
Jednoj samohranoj majci-velikom heroju, u zaista teškoj situaciji , financijski smo pomogli kako bi lakše podigla svoju djecu.
Još je puno individualnih inicijativa i samoinicijativnih akcija naših Tata unutar grupe odrađeno, a koje ćemo za potrebe ovog izvješća sažeti u samo četiri riječi : Hvala vam dobri ljudi!
Veliko i iskreno hvala za veliko i humano djelo upućujemo poliklinici Glavić i don Robertu Ćibariću, znat će oni zašto.
Osim aktualnih akcija, i još nekih u najavi, spremamo se za početak prosinca i veliku tradicionalnu akciju “Božić prije Božića” kupovanja velikih spenzi, odjeće i obuće za mnoge obitelji s djecom u potrebi.
Ljudi nam se gotovo svakodnevno javljaju, i zaista je jako puno različitih sudbina i situacija, uglavnom osim teže socijalne slike, često puta apel za pomoć dolazi nažalost uslijed bolesti.
Nakon što s više strana istražimo situaciju i uvjerimo se u ispravnost, djelujemo i pomognemo ljudima.
Dragi ljudi, ako smatrate da zaslužujemo vašu podršku, možete uplatiti na ovaj račun HPB-a a (naziv klijenta: HUMANITARNA UDRUGA TATA JE TATA DUBROVNIK – model 99 HR 8823900011101366357) ili putem koda na fotografiji.

kod tata je tata

Banner 300x250 DU 1

Mi ćemo i dalje nastojati opravdati vaše povjerenje i nastaviti još i više, bolje i humanije stavljajući djecu i njihove potrebe za normalnim životom na prvo mjesto.
Hvala vam od srca dragi ljudi! – stoji u objavi udruge.

Pročitajte još

GODIŠNJA NAGRADA Mario Obuljen dobio veliko priznanje struke!

Dulist

Sat je vraćen unatrag – 3 važne promjene koje zimsko vrijeme donosi

Dulist

Ante Jović počeo voziti kolica, obitelj se zahvalila Poliklinici Glavić

Dulist