Zanimljivosti

Udruga Kurenat poziva na Puntiželu


Udruga Kurenat organizira tradicionalnu glazbeno – kulturnu manifestaciju na otvorenom pod nazivom „Puntižela“ ovu subotu, 23. lipnja s početkom u 17 i 30 sati, u parku Sriježica u Mlinima. Ulaz na popularni „Župstock“ je slobodan, te je također osiguran i prijevoz koji će oko 2 sata krenuti ispred hotela Orlando.

Kao i svake godine, i ove nastupaju renomirana imena hrvatske glazbene scene, kao i lokalni izvođači. Ove godine će posjetitelji moći uživati u ritmovima Otpisanimatora, Consolidatea, Mirsa, Podne Rogatog, Golema, Father McKanziea, Embassya 516, Gruhaka, Stillnessa i Zinedin Zidana.
Počevši od 1996., „Puntižela“ je prerasla u jedan od značajnijih glazbenih događaja na ovom području koji svake godine privlači veliki broj posjetitelja, kao i pozornost medija. Posjetitelji će dakle i ove godine već od popodnevnih sati imati priliku uživati u lokalnim i gostujućim bendovima koji će u parku Striježica okupljenima prezentirati svoj repertoar i ponijeti Župu dubrovačku i njene posjetitelje na krilima rock glazbe.

Organizator ove manifestacije je neprofitna, nevladina udruga Kurenat koja svake godine organizira niz aktivnosti kojima se obogaćuje kulturno, zabavno, sportski i ekološki program na području općine Župa Dubrovačka. Sav rad na „Puntiželi“, kao i svim ostalim aktivnostima Kurenta, je volonterski. 

Pročitajte još

BOGAT I RAZNOLIK PROGRAM Završio je deseti Festival znanosti

Dulist

T POD DEMO Dubrovački tim osmislio uređaj za čišćenje mora

Dulist

NA DANAŠNJI DAN Otvorena Zračna luka Dubrovnik

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija