Zanimljivosti

Udruga Kurenat poziva na Puntiželu


Udruga Kurenat organizira tradicionalnu glazbeno – kulturnu manifestaciju na otvorenom pod nazivom „Puntižela“ ovu subotu, 23. lipnja s početkom u 17 i 30 sati, u parku Sriježica u Mlinima. Ulaz na popularni „Župstock“ je slobodan, te je također osiguran i prijevoz koji će oko 2 sata krenuti ispred hotela Orlando.

Kao i svake godine, i ove nastupaju renomirana imena hrvatske glazbene scene, kao i lokalni izvođači. Ove godine će posjetitelji moći uživati u ritmovima Otpisanimatora, Consolidatea, Mirsa, Podne Rogatog, Golema, Father McKanziea, Embassya 516, Gruhaka, Stillnessa i Zinedin Zidana.
Počevši od 1996., „Puntižela“ je prerasla u jedan od značajnijih glazbenih događaja na ovom području koji svake godine privlači veliki broj posjetitelja, kao i pozornost medija. Posjetitelji će dakle i ove godine već od popodnevnih sati imati priliku uživati u lokalnim i gostujućim bendovima koji će u parku Striježica okupljenima prezentirati svoj repertoar i ponijeti Župu dubrovačku i njene posjetitelje na krilima rock glazbe.

Organizator ove manifestacije je neprofitna, nevladina udruga Kurenat koja svake godine organizira niz aktivnosti kojima se obogaćuje kulturno, zabavno, sportski i ekološki program na području općine Župa Dubrovačka. Sav rad na „Puntiželi“, kao i svim ostalim aktivnostima Kurenta, je volonterski. 

Pročitajte još

Čak 60 natjecatelja na Prvenstvu upravljanih jedrilica Dragon Force 65!

Dulist

ĐURO LUBURA ‘Kad mobitel dođe u ruke istražitelja, teško je sakriti poruke’

Dulist

Pričaonica i radionica ‘Kako je sveti Vlaho postao zaštitnik Dubrovnika’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija