Zanimljivosti

Preminula Luce Glavić

Preminula je ugledna dugogodišnja dubrovačka hotelijerska djelatnica u mirovini gospođa Luce Glavić koja je u 77. godini života izgubila borbu s teškom bolešću.

U profesionalnom radu Luce Glavić posvetila se uzdizanju kvalitete dubrovačkog turizma. Ekonomski fakultet završila je 60-ih godina u Zagrebu, u Americi se usavršila u simultanom prevođenju.

Aktivno je svojim angažmanom doprinijela izgradnji i razvoju hotelskog naselja Babin kuk. Kasnije je radila u odjelu prodaje, bila direktorica Plakira, a dobila je europsko priznanje  uspješnog menadžera svoga vremena.

Nakon prvih višestranačkih izbora bila je  pročelnica grada Dubrovnika za turizam, a za vrijeme Domovinskog rata i član Kriznog stožera obrane grada. Postaje i članica predsjedništva Hrvatske udruge hotelijera, koji joj je 1995. godine dpdijelio priznanje.
Sprovod Luce Glavić bit će danas na groblju Presvetog Trojstva na Grudi u 18 sati.

Pročitajte još

Na Kandeloru uživajte u slasticama od ljute naranče i učinite dobro djelo

Dulist

Sajam u Lazaretima: od kovanih i drvenih predmeta do pršuta, sireva, igračaka…

Dulist

[FOTOGALERIJA] Procvjetao mjenduo u Župi dubrovačkoj!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija