Zanimljivosti

Preminula Luce Glavić

Preminula je ugledna dugogodišnja dubrovačka hotelijerska djelatnica u mirovini gospođa Luce Glavić koja je u 77. godini života izgubila borbu s teškom bolešću.

U profesionalnom radu Luce Glavić posvetila se uzdizanju kvalitete dubrovačkog turizma. Ekonomski fakultet završila je 60-ih godina u Zagrebu, u Americi se usavršila u simultanom prevođenju.

Aktivno je svojim angažmanom doprinijela izgradnji i razvoju hotelskog naselja Babin kuk. Kasnije je radila u odjelu prodaje, bila direktorica Plakira, a dobila je europsko priznanje  uspješnog menadžera svoga vremena.

Nakon prvih višestranačkih izbora bila je  pročelnica grada Dubrovnika za turizam, a za vrijeme Domovinskog rata i član Kriznog stožera obrane grada. Postaje i članica predsjedništva Hrvatske udruge hotelijera, koji joj je 1995. godine dpdijelio priznanje.
Sprovod Luce Glavić bit će danas na groblju Presvetog Trojstva na Grudi u 18 sati.

Pročitajte još

BOGAT I RAZNOLIK PROGRAM Završio je deseti Festival znanosti

Dulist

T POD DEMO Dubrovački tim osmislio uređaj za čišćenje mora

Dulist

NA DANAŠNJI DAN Otvorena Zračna luka Dubrovnik

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija