Zanimljivosti

UDRUGA FRANAK Tribina u subotu u gradu

UDRUGA FRANAK Tribina u subotu u gradu

Udruga Franak održava javne tribine za građane od 13. do 18. listopada 2014. godine u slijedećim gradovima u nekoliko hrvatskih gradova. Tako će u Dubrovniku tribina biti održana 18. listopada u Grand hotelu Park Dubrovnik s početkom u 11 sati.

Spomenute tribine se održavaju s ciljem davanja pravovaljanih informacija i savjeta u slučaju „Franak“ te je svrha tribina davanje članovima Udruge što točnijih i adekvatnijih informacija radi učestalih telefonskih i e-mail upita nakon pravomoćne presude Visokog trgovačkog suda koja je objavljena 16. srpnja ove godine.

Udruga Franak je neprofitna organizacija, udruga korisnika kredita poslovnih banaka u Hrvatskoj s valutnom klauzulom i/ili promjenjivom kamatnom stopom, koja broji oko 20 800 registriranih članova. Naša udruga već dugi period aktivno organizira razne događaje namijenjene i građanima, ali i educiranju stručnjaka s područja relevantnog za ovu tematiku.

Vjerujemo da ćete prepoznati naš rad kao vrijedan doprinos zajednici i nadamo se da ćete svojim dolaskom poduprijeti aktivnosti unutar Udruge Franak.

Pročitajte još

ANTE CURAĆ Rekvijem za žrnovske petraleze

Dulist

OPUZENSKI OSNOVNOŠKOLCI U KUĆI BUKOVAC Učili o Vlahu Bukovcu

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1567. Umro Marin Držić

Dulist