Grad

UČINILI STE NAS PONOSNIMA Naši zlatni mladići kod gradonačelnika i župana

UČINILI STE NAS PONOSNIMA Naši zlatni mladići kod gradonačelnika i župana

Dubrovnik je dočekao naše prvake kako treba, istaknulo se to još jednom ovog utorka, prilikom prijema zlatnih vaterpolista Marka Bijača, Lorena Fatovića, Marka Žuvele i Filipa Kržića, kod župana Nikole Dobroslavića i gradonačelnika Mata Frankovića.

Dobroslavić je naveo kako su Dubrovčani pokazali veliku privrženost vaterpolu i hrvatskom sportu.

-Veličanstvenim dočekom je potvrdio važnost ove velike pobjede te zlatne medalje, kao i srebrne medalje na Europskom prvenstvu. Doista, naši vaterpolisti učinili su cijelu naciju ponosnom. Na tome im čestitamo te želimo daljnje uspjehe koji će doći, nadam se već na Olimpijskim igrama – naveo je.

UČINILI STE NAS PONOSNIMA Naši zlatni mladići kod gradonačelnika i župana

Gradonačelnik Mato Franković koji je četvoricu Dubrovčana primio sa zamjenicom Jelkom Tepšić čestitao im je na izvanrednom uspjehu te rekao: ‘Odradili ste ovo maestralno’. Na prijemu su podijelili iskustva iz Dohe, ali i oduševljenje dočekom u Gradu te zahvalili gradonačelniku i Gradu na organizaciji, kao i svim sugrađanima koji su ih dočekali ispred svetoga Vlaha.

Bože daj…
Na novinarsko pitanje kako je doći doma na doček nakon ovako velikog uspjeha, Loren Fatović je istaknuo ‘predivno’, a pogotovo nakon ‘dočeka’ u Zagrebu, kad zapravo ništa nije bilo organizirano, dodao je.

-Naviknuli smo da prvaci imaju neke dočeke. Tako da nam je doček u Dubrovniku jedno nezaboravno iskustvo. Kao što sam u ponedjeljak rekao, inače kad smo imali dočeke u Dubrovniku, bilo bi ljetno razdoblje, tako da bi nas dočekali i stranci. U ponedjeljak su tu bili ljudi iz Grada. Srce nam je puno i presretni smo. Tek smo sinoć postali svjesni koliko je velik ovaj naš uspjeh – rekao je. Na novinarsku izjavu kako ćemo ovo ljeto slaviti olimpijsko zlato, Fatović je rekao: ‘Bože daj. Iz vaših usta u Božje uši’.

UČINILI STE NAS PONOSNIMA Naši zlatni mladići kod gradonačelnika i župana

Marko Bijač je spomenuo kako je posebno lijepo ovako velike rezultate proslaviti sa sugrađanima, obiteljima i prijateljima.

-Moram reći kako smo uživali na dočeku. Još se pomalo sliježu dojmovi nakon velikog rezultata koji smo ostvarili. Mislim stvarno da možemo biti ponosni – dodao je Bijač.

Foto Ivan Pozniak / Grad Dubrovnik

Pročitajte još

MARKO GILJAČA O PRVIM IZLAZNIM ANKETAMA Prvog Srđevca u Saboru ćekat ćemo do dugo u noć

Dulist

POKRENUTA JAVNA NABAVA Gradit će se novi boćarski dom u Gospinom polju

Dulist

‘Neboderko’ od ponedjeljka s deset dodatnih polazaka!

Dulist