Zanimljivosti

UČENJE I ISTRAŽIVANJE Radionica ‘Razvoj računalnih igara’ ovu subotu

UČENJE I ISTRAŽIVANJE Radionica 'Razvoj računalnih igara' ovu subotu

Dubrovačka razvojna agencija DURA organizira TECH radionicu za mlade i one koji se tako osjećaju. Radi se o inovativnoj radionici koja kombinira učenje i istraživanje, a prilagođena je potrebama korisnika neovisno o razini predznanja.

Naziv radionice je  „Razvoj računalnih igara“ održati će se 20. svibnja 2023. godine u prostorima “Centra za mlade Dubrovnik” na adresi Obala Ivana Pavla II 44a, s početkom u 10:00 sati.

Na radionici će polaznici raditi na izradi 2D platformske računalne igre (poput igre „Super Mario“). Radionica, odnosno programski dio će biti odrađen u C# programskom jeziku, pa je samim time namijenjena osobama koje već imaju iskustva u  radu sa C# ili nekim srodnim programskim jezikom, ali nije obavezan preduvjet.

Trajanje radionica je predviđeno od 10:00 – 18:00 sati.

Predavač na radionici je Damir Kovač, inženjer računalstva, sa dugogodišnjim iskustvom izrade i programiranja poslovnih aplikacija i gaming entuzijast, bilo da se radi o igranju ili stvaranju novih igara. Trenutno zaposlen kao projektanta aplikacija u tvrtki Laus CC.

Prijaviti se možete putem slijedećeg linka: PRIJAVNICA

Pročitajte još

NOVI TREND? U jednoj državi mlađima od 14 godina zabranjen pristup društvenim mrežama

Dulist

SRIJEDA Pričaonica i radionica uskrsnih ukrasa za najmlađe

Dulist

U SAMOSTANU U PRIDVORJU Preduskrsne radionice za djecu

Dulist