Aktualno

Učenički dom prikupio igračke za male pacijente na Klinici za pedijatriju u Zagrebu

Ususret Međunarodnom danu obitelji koji se obilježava u svibnju, Učenički dom Dubrovnik uključio se u humanitarnu akciju Kliničkog bolničkog centra Zagreb.

-Treća odgojna skupina sa svojom odgajateljicom Blaženkom odlučila se uključiti u humanitarnu akciju Kliničkog bolničkog centra Zagreb – ‘Dječji šareni ulaz’ – i tako razveseliti male pacijente na Klinici za pedijatriju te im barem malo olakšati mučne terapije. Svatko je poklonio jednog plišanca, slikovnicu ili igračku, koje smo najprije oprali, dezinficirali i umotali u proziran celofan, kako bi svako dijete moglo sebi izabrati jedan poklončić – istaknuli su iz doma.

-Nadamo se da će naši plišanci izmamiti puno osmijeha, jer nema ništa vrjednije ni ljepše od iskrenog dječjeg osmijeha. Svim malim pacijentima želimo da što prije ozdrave – rekli su.

Foto: Učenički dom Dubrovnik

Pročitajte još

PROGNOZA ACCUWEATHERA Kakvo nas ljeto očekuje?

Dulist

[FOTO] Skoro 30 vatrogasaca sudjelovalo u vježbi na Donjem Brgatu

Dulist

Promocija ljepota Hrvatske i Dubrovnika kroz Vlogfest

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija