Zanimljivosti

Učenici uredili okoliš škole i Cavtata

Osnovna škola Cvatat i ove je godine obilježila Drugi projektni dan s temom Uređenje okoliša škole i Cavtata.

Sve u sklopu akcija Zelena čistka i Zeleni korak, u koje je škola uključena. Učenici i razrednici rasporedili su svoje snage te čistili prostore oko škole i kroz Cavtat.

U predvorju škole je u 11 i 30 sati organizirana svečana prezentacija na kojoj su svi učenici predstavili što su istražili, uradili i poduzeli kako bi naš lijepi okoliš učinili još ljepšim. Učenici su ukazivali na štete učinjene u okolišu te aktivnosti koje bi trebalo poduzeti za promicanje kvalitete životnih i radnih uvjeta.

– Učenici su obaviješteni da ćemo do 5. svibnja u okviru akcije Zeleni korak prikupljati stari papir i plastične vrećice za čiji će se otkup pobrinuti Čistoća i Unijapapir d.d., a novac od prikupljenog papira i vrećica dobit će škola. Drugi projektni dan u prirodi smo ostavljali samo eko korake i to nas uistinu uveseljava. Na kraju možemo zaključiti da je makar  jedan dan za okoliš zaista vrijedan,  a mi ćemo se truditi da ih bude još više – javlja Ivana Miletić, knjižničarka.  
 
 

Pročitajte još

SJEĆATE LI SE? Na današnji dan 2012. Dubrovnik i okolicu zahvatila ciklona ‘Gabor’

Dulist

[FOTOGALERIJA PREDIVNIH LJUDI U NOŠNJAMA] S ponosom čuvaju tradiciju od zaborava!

Dulist

Čak 60 natjecatelja na Prvenstvu upravljanih jedrilica Dragon Force 65!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija