Zanimljivosti

Učenici svome Gradu i Županiji s ljubavlju

Po tradiciji, na kraju školske godine učenici tri dubrovačka učenička doma; Učeničkog doma Paola Di Rosa, Ženskog đačkog doma i Muškog učeničkog doma, svojim prijateljima, profesorima, odgajateljima, roditeljima i svim ostalim prirede zajedničku završnu priredbu nazvanu „Svom Gradu i Županiji s ljubavlju“!

Ove godine, već jedanaestu po redu, ova priredba nakon deset dosadašnjih održanih u Kazalištu „Marina Držića“, zbog financijskih razloga održat će se ovog četvrtka, 17. svibnja u dvorani Učeničkog doma Paola Di Rosa s početkom u 20 sati.

Bit će to smotra i predstavljanje svega čime se učenici ova tri doma bave i čine sa svojim odgajateljima za vrijeme školovanja i boravka u Dubrovniku, od plesa, pjesme, dramskih igrokaza, recitacija, likovnih i foto izložbi, video uradaka, upoznati ćemo i njihove sportske ekipe, kao i još puno tog na ovoj veseloj i redovno vrlo zabavnoj večeri. 

Pročitajte još

SLAVNA PROŠLOST REPUBLIKE Na današnji dan Dubrovčani odlučili: Ukida se ropstvo!

Dulist

Na WhatsAppu odsad možete slati poruke samima sebi

Dulist

USUSRET FESTI Ne propustite slatke i slane radionice u DEŠI

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija