Aktualno

U Trebinju otvoren olimpijski bazen

Trebinje od danas ima zatvoreni olimpijski bazen. Kako piše Trebinje Danas, riječ je o jednom od najvećih investicijskih projekata u ovom gradu u posljednjih desetak godina. Objekt, koji se prostire na 10 tisuća metara kvadratnih, obuhvaća bazen za plivanje olimpijskih dimenzija s pratećim bazenom za rasplivavanje, gledalište s oko 500 mjesta, sale za fitness, restoran i smještajne kapacitete. Pišu i kako će novi objekt dodatno obogatiti turističku ponudu grada, a već su neki od najpoznatijih vaterpolskih i plivačkih klubova iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske najavili suradnju.

Srpski član Predsjedništa Milorad Dodik, koji je bio na otvorenju, rekao je da je ‘ovoj generaciji pripalo da riješi obvezu od prije 50 godina’, prenosi među ostalim Trebinje Live. Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić rekao je da već sada postoje selekcije i klubovi koji upravo u Trebinju žele održavati svoje pripreme.

Pročitajte još

HACKATON 2023 Prvo mjesto osvojila ekipa Unidu 1 i uređaj za prevenciju požara

Dulist

STIGLI REZULTATI Prvo ovogodišnje ispitivanje kakvoće mora na plažama

Dulist

IVEKOVIĆ I TABAK PODNIJELI OSTAVKE Mihaela Mikulandra nova direktorica Čistoće

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija