Kultura

U SUBOTU Završna izložba dječjih radova u Galeriji Dulčić Masle Pulitika

U SUBOTU Završna izložba dječjih radova u Galeriji Dulčić Masle Pulitika

Završna izložba dječjih radova pod nazivom ‘Od subote do subote’ bit će otvorena u Galeriji Dulčić Masle Pulitika u subotu, 12. studenoga u 18 sati.

Izložba je to svih polaznika likovnih radionica ‘Pulitikine subote’ koja se priprema upravo u obljetničkoj godini slikareva rođenja, a čija je kustosica muzejska pedagoginja Umjetničke galerije Dubrovnik, Ivona Šimunović pod čijim su se mentorstvom u Atelijeru Pulitika u protekle dvije godine i održavale radionice.

Besplatne likovne radionice za djecu školskog uzrasta održane u pet ciklusa, polaznicima su donijele pregršt zanimljivosti kroz rad u različitim likovnim tehnikama, upoznavajući se sa slikarstvom i životom našeg dubrovačkog slikara Đura Pulitike.

-Kako nam je ova godina obljetnička godina, po završetku svih ciklusa likovnih radionica priredit ćemo izložbu radova ‘Od subote do subote’ svih polaznika likovne radionice u Galeriji Dulčić Masle Pulitika. Izložba ostaje otvorena do subote, 26. studenoga 2022. godine – navode u priopćenju iz UGD-a.

Pročitajte još

[FOTO] UNIŠTENJE U FLORI Prva izložba Josipe Vlašić

Dulist

KONCERTI U TAJNIM VRTOVIMA Kvartet Sorkočević ispred Kuće Bukovac

Dulist

ZAPOČELO DUBROVAČKO GLAZBENO PROLJEĆE Puna crkva Male Braće na prvom koncertu

Dulist