Grad

U subotu se objavljuje novi javni poziv za dodjelu stanova za mlade

U subotu se objavljuje novi javni poziv za dodjelu stanova za mlade

Grad Dubrovnik će u subotu, 17. rujna 2022. godine objaviti Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za davanje u najam stanova u svrhu rješavanja stambenog pitanja mladih i mladih obitelji na području grada Dubrovnika. Natječaj za podnošenje zahtjeva bit će otvoren 45 dana, odnosno do 2. studenog 2022. godine (srijeda).

Uz katalog stanova, odnosno lokaciju i kvadratura stanova, pripadajuće tlocrte kao i obrasce, u javnom pozivu nalaziti će se i uputa/pojašnjenje za podnositelje zahtjeva.

-Predmet ovog Javnog poziva bit će 26 stambenih jedinica s pripadajućim garažnim i/ili parkirališnim mjestima u Mokošici koji se daju u najam na određeno vrijeme od 10 godina u svrhu rješavanja stambenog pitanja mladih i mladih obitelji pod istim uvjetima na temelju kojih je po prethodno provedenom Javnom pozivu pravo na stan ostvarilo 17 dubrovačkih obitelji – navode iz Grada Dubrovnika.

Temeljem Odluke o povratu dokumentacije zaprimljene na temelju provedenog Javnog poziva od 5. veljače 2022. godine Grad Dubrovnik je omogućio povrat dokumentacije svim podnositeljima zahtjeva koji nisu ostvarili pravo po prethodno provedenom Javnom pozivu. Slijedom navedenog podnositelji zahtjeva moći će koristiti dokumentaciju i obrasce koji su priloženi uz zahtjev na Javni poziva od dana 5. veljače 2022. ukoliko je navedena dokumentacija primjenjiva u skladu s odredbama novog Javnog poziva, odnosno ako su obrasci pravilno popunjeni te navodi u dokumentaciji i obrascima odgovaraju stvarnom činjeničnom stanju koje se zahtjeva novim Javnim pozivom.

-Stoga ovim putem pozivamo sve zainteresirane sugrađane da prate objave na službenim stranicama Grada Dubrovnika – zaključuju.

Pročitajte još

UKRAJINKA ANNA GADIATSKA Za mene je Dubrovnik postao drugi dom, jako sam sretna!

Maria Prkut

ZA 410 KORISNIKA Grad traži izvođače za izgradnju Doma umirovljenika ispod bolnice

Dulist

Dubrovnik domaćin konferencije KOKOSS

Dulist