DuList IN

U subotu koncert za obnovu vukovarskog Vodotornja

U subotu koncert za obnovu vukovarskog Vodotornja

U organizaciji Dubrovačkog simfonijskog orkestra i Društva prijatelja Armenije u subotu 23. travnja, u Kazalištu Marina Držića, koncert će održati armenski bend “D.A.V. Project“ i Miqayel Voskanyan. Sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je obnovi vukovarskog Vodotornja.
Armenski bend “D.A.V. Project“ i Miqayel Voskanyan predstavit će nam svoju glazbu: svojevrsnu fuziju tradicionalnih armenskih i modernih zvukova. Miqayel Voskanyan uživa visoku reputaciju u Armeniji, ali i u međunarodnim glazbenim krugovima. Glazba koju stvara jedinstveni je miks etna, modernog folklora i jazza, a svira na drevnom instrumentu taru. Njegova glazba je inovativna, sa svojim bendom 2013. proglašen je najboljim te godine, a nastupali su po cijelom svijetu (Francuska, Kina, Njemačka, Jordan, Švedska, Egipat itd.). Članovi banda profesionalni su glazbenici s dugogodišnjem iskustvom u podučavanju klasične gitare, a predstavljali su Armeniju na prestižnijim festivalima poput MIDEM festivala u Cannesu.
Cijena ulaznica na koncert je simboličnih 50 kuna, a kao što je već spomenuto, čitav prihod bit će uplaćen obnovi Vodotornja, simbola obrane Vukovara i hrvatskog zajedništva u Domovinskom ratu. Upravo zato pozivamo građane da u subotu, 23. travnja dođu u što većem broju kako bi kupnjom ulaznice pomogli obnovu vodotornja.
Početak koncerta zakazan je u 20 sati, a ulaznice se mogu kupiti u uredima DSO-a (Slanica) od 9-14 sati radnim danom, u gift shopu Dubravka na Pilama, u KIC-u Luža, u agenciji Perla Adriatica na Pločama, te na ulazu jedan sat prije početka koncerta.

Pročitajte još

Baby Lasagna nakon prolaska u finale: ‘Dragi Hrvati, nadam se da ste ponosni’

Dulist

Dubrovkinja Zrinka Ćorić nova Miss Universe Hrvatske

Dulist

FIGURICE JELENE FEREGJA Društvene igre prožete tradicijom i dječjim duhom

Nora Di Leo