Aktualno

U SUBOTU Besplatna radionica ‘Kako uspješno prezentirati proizvod i/ili uslugu’

Dobra prezentacija otvara brojne mogućnosti u poslovnom svijetu, a prezentirati na način da istaknete najvažnije i zadržite pažnju publike zahtjeva strukturu i vježbu. Kako biste naučili kako uspješno prezentirati Dubrovačka razvojna agencija (DURA) organizira radionicu „Kako uspješno prezentirati proizvod/uslugu“ koja će se održati 22. listopada 2022. godine u prostorijama DURA-e (Branitelja Dubrovnika 15) s početkom u 09:00 sati. Trajanje radionice je 8 sati.
Cilj je radionice postati prepoznatljiv na tržištu jer jedina je razlika između vas i konkurencije u poznavanju vještina komuniciranja, odnosno prezentiranju proizvoda ili usluge.

Teme su radionice sljedeće: Plan strukture prezentacije utemeljen na stilovima učenja, priprema za prezentaciju – tehnička i osobna, komadanje i redanje sadržaja – storyboarding, početak prezentacije – izgrađivanje rapora, verbalna i neverbalna komunikacija tijekom prezentacije, storytelling – pričanje priče u prezentaciji Radionica je namijenjena prvenstveno vlasnicima obrta i tvrtki, ali i voditeljima prodaje, prodajnim predstavnicima, osobama koje se bave marketingom i prodajom, odnosno svima koji žele povećati svoju prodajnu efikasnost i pretvoriti je u prihod.Broj polaznika je ograničen, a prijave se zaprimaju putem online prijavnice. 

 

Pročitajte još

Kulminacija priče o sve većem nezadovoljstvu djelatnika Muzeja? Inspekcijski nadzor u Kneževom dvoru!

Dulist

Ibrica Jusić jedan je od kandidata za predstavnika Hrvatske na Eurosongu

Dulist

POMOĆ ZA DUBROVČANE Pridružite se humanitarnoj akciji za 26 djece

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija