Aktualno

U SUBOTU Besplatna radionica ‘Kako uspješno prezentirati proizvod i/ili uslugu’

Dobra prezentacija otvara brojne mogućnosti u poslovnom svijetu, a prezentirati na način da istaknete najvažnije i zadržite pažnju publike zahtjeva strukturu i vježbu. Kako biste naučili kako uspješno prezentirati Dubrovačka razvojna agencija (DURA) organizira radionicu „Kako uspješno prezentirati proizvod/uslugu“ koja će se održati 22. listopada 2022. godine u prostorijama DURA-e (Branitelja Dubrovnika 15) s početkom u 09:00 sati. Trajanje radionice je 8 sati.
Cilj je radionice postati prepoznatljiv na tržištu jer jedina je razlika između vas i konkurencije u poznavanju vještina komuniciranja, odnosno prezentiranju proizvoda ili usluge.

Teme su radionice sljedeće: Plan strukture prezentacije utemeljen na stilovima učenja, priprema za prezentaciju – tehnička i osobna, komadanje i redanje sadržaja – storyboarding, početak prezentacije – izgrađivanje rapora, verbalna i neverbalna komunikacija tijekom prezentacije, storytelling – pričanje priče u prezentaciji Radionica je namijenjena prvenstveno vlasnicima obrta i tvrtki, ali i voditeljima prodaje, prodajnim predstavnicima, osobama koje se bave marketingom i prodajom, odnosno svima koji žele povećati svoju prodajnu efikasnost i pretvoriti je u prihod.Broj polaznika je ograničen, a prijave se zaprimaju putem online prijavnice. 

 

Pročitajte još

Gorana Stepanić i Pavel Gregorić održali predavanje ‘Lice i naličje retorike u djelu Nikole Vitova Gučetića’

Dulist

Policija za vikend pojačano nadzire najteže prometne prekršaje

Dulist

DONIRAJTE ZA MARIJA Velika akcija Udruge ‘Tata je tata’

Dulist