Županija

U Slanome završena obnova 60 komunalnih vezova vrijedna više od milijun kuna

Lučka uprava Dubrovačko-neretvanske županije, u suradnji s Općinom Dubrovačko primorje, završila je projekt obnove 60 komunalnih vezova u Slanome.

Riječ je o iznimno značajnom projektu za stanovnike Dubrovačkog primorja, posebno s obzirom na to da su se, ovom investicijom, uvelike poboljšali uvjeti na samim vezovima.

Vrijednost radova je milijun i 250 tisuća kuna, a financirani su sredstvima Lučke uprave Dubrovačko-neretvanske županije i Općine Dubrovačko primorje.

Podsjetimo, Dubrovačko-neretvanska županija, putem svojih lučkih uprava radi na projektima realizacije komunalnih lučica i vezova na svom području. Prošle godine završena je realizacija komunalne lučice Porto Uš u Korčuli, a u tijeku je i izgradnja komunalnog dijela luke u Račišću, kao i lučice Drače.

U sljedeće četiri godine jedan od prioriteta je izgradnja novih 1500 komunalnih vezova namijenjenih stanovnicima Dubrovačko-neretvanske županije.

Pročitajte još

U Opuzenu zabilježen karantenski štetnik podrijetlom iz Azije

Dulist

Županiju u siječnju posjetilo gotovo 13 tisuća gostiju

Dulist

Turistička zajednica županije na sajmu u Londonu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija