Županija

U ponedjeljak Županija dodjeljuje stipendije učenicima i studentima

U ponedjeljak Županija dodjeljuje stipendije učenicima i studentima

U ponedjeljak, 13. prosinca 2021. godine u 10:30 sati u dvorani „Salocha“ u Studentskom domu u Dubrovniku, Marka Marojice 2B, upriličit će se svečano potpisivanje ugovora za dodjelu stipendija učenicima i studentima koji se obrazuju za deficitarna zanimanja, a u 11 sati potpisivanje ugovora za dodjelu stipendija darovitim učenicima i studentima.

Prilikom potpisivanja ugovora potrebno je donijeti IBAN žiro računa koji glasi na ime korisnika stipendije. Ako je korisnik stipendije spriječen prisustvovati potpisivanju ugovora, umjesto njega Ugovor potpisuje roditelj / staratelj. Za maloljetnog korisnika stipendije ugovor svakako potpisuje roditelj / staratelj.

Ukoliko korisnik stipendije već posjeduje žiro račun, broj IBAN-a žiro računa može odmah poslati na sljedeću e-mail adresu ana.ceovic@dnz.hr. Imena učenika i studenata koji su ostvarili pravo na korištenje stipendije za darovite učenike i studente, odnosno učenike i studente koji se obrazuju za deficitarna zanimanja nalaze se na sljedećim

Rješenje o dodjeli stipendija – daroviti

Rješenje o dodjeli stipendija – deficitarna zanimanja

Pročitajte još

OBJAVLJENE LISTE HDZ-a Franković jedini iz Dubrovnika

Dulist

SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA KONAVALA Usvojeno izvješće o radu načelnika Lasića

Dulist

Dolina Neretve prvi put uključena u poseban regionalni program Ministarstva

Dulist