Županija

U ponedjeljak Županija dodjeljuje stipendije učenicima i studentima

U ponedjeljak Županija dodjeljuje stipendije učenicima i studentima

U ponedjeljak, 13. prosinca 2021. godine u 10:30 sati u dvorani „Salocha“ u Studentskom domu u Dubrovniku, Marka Marojice 2B, upriličit će se svečano potpisivanje ugovora za dodjelu stipendija učenicima i studentima koji se obrazuju za deficitarna zanimanja, a u 11 sati potpisivanje ugovora za dodjelu stipendija darovitim učenicima i studentima.

Prilikom potpisivanja ugovora potrebno je donijeti IBAN žiro računa koji glasi na ime korisnika stipendije. Ako je korisnik stipendije spriječen prisustvovati potpisivanju ugovora, umjesto njega Ugovor potpisuje roditelj / staratelj. Za maloljetnog korisnika stipendije ugovor svakako potpisuje roditelj / staratelj.

Ukoliko korisnik stipendije već posjeduje žiro račun, broj IBAN-a žiro računa može odmah poslati na sljedeću e-mail adresu ana.ceovic@dnz.hr. Imena učenika i studenata koji su ostvarili pravo na korištenje stipendije za darovite učenike i studente, odnosno učenike i studente koji se obrazuju za deficitarna zanimanja nalaze se na sljedećim

Rješenje o dodjeli stipendija – daroviti

Rješenje o dodjeli stipendija – deficitarna zanimanja

Pročitajte još

Hitna helikopterska služba lani je obavila 354 intervencije. Bit će dostupna opet tijekom cijele godine

Dulist

Konavle imaju novog šampiona od kobasica!

Dulist

IVO KLAIĆ Imamo veliki broj apartmana koji se nisu zaslužili tako nazivati. Treba doći do rekategorizacije!

Maria Prkut