DuList IN

U ORGANIZACIJI STUDENATA Humanitarni buvljak za udrugu Down sindrom naše županije

Studentski zbor Sveučilišta u Dubrovniku i Erasmus student network Dubrovnik, a uz potporu Sveučilišta u Dubrovniku i Studentskog centra Dubrovnik s velikim zadovoljstvom pozivaju sve zainteresirane na humanitarni buvljak koji za cilj ima prikupiti sredstva za hvalevrijedan rad udruge Down sindrom Dubrovačko-neretvanske županije.

Humanitarni buvljak će se održati od 25. do 26. ožujka od 10 do 17 sati, a na buvljaku ćete imati priliku odabrati odjevne predmete po povoljnim cijenama.

Ukoliko imate odjeću koju više ne nosite, a koja je u dobrom stanju, bilo bi nam zadovoljstvo kada biste je donirali i time dali svoj doprinos ovoj akciji.

Odjeću, obuću, modne dodatke i nakit možete donirati u Studentskom Centru od 20. do 23. ožujka od 15 do 18 sati.

Udruga za Down sindrom Dubrovačko-neretvanske županije osnovana je u svibnju 2008. godine, na inicijativu roditelja djece predškolske i školske dobi te djeluje na području grada i županije. Svojim radom korisnicima osigurava one aktivnosti koje sustav zdravstva i obrazovanja nije omogućio ili su iste nedostatne s obzirom na broj i potrebu njihovih korisnika. Temeljni cilj Udruge je osigurati što kvalitetniji život osobama s Down sindromom, senzibilizacija društvene zajednice, unapređivanje zdravstvene i psiho-socijalne skrbi, obrazovanja, zapošljavanja, te uključivanja osoba s DS u sve segmente društvene zajednice.

– Od srca Vam na Vašem doprinosu i vidimo se na buvljaku od 25. do 26. ožujka! – ističu organizatori.

Pročitajte još

St. Pietro spektakularnim partyjem otvorio sezonu

Dulist

ŽUPANOV PRIJEM UZ DAN DRŽAVNOSTI ‘Nikada nećemo zaboraviti junaštvo naših branitelja’

Dulist

Film koji je spojio mladog turista iz Libanona, dvadesetak ljudi iz Grada, Jugove plivaće gaćice i Pelješki most!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija