DuList INŽupanija

U ORGANIZACIJI STUDENATA Humanitarni buvljak za udrugu Down sindrom naše županije

U ORGANIZACIJI STUDENATA Humanitarni buvljak za udrugu Down sindrom naše županije

Studentski zbor Sveučilišta u Dubrovniku i Erasmus student network Dubrovnik, a uz potporu Sveučilišta u Dubrovniku i Studentskog centra Dubrovnik s velikim zadovoljstvom pozivaju sve zainteresirane na humanitarni buvljak koji za cilj ima prikupiti sredstva za hvalevrijedan rad udruge Down sindrom Dubrovačko-neretvanske županije.

Humanitarni buvljak će se održati od 25. do 26. ožujka od 10 do 17 sati, a na buvljaku ćete imati priliku odabrati odjevne predmete po povoljnim cijenama.

Ukoliko imate odjeću koju više ne nosite, a koja je u dobrom stanju, bilo bi nam zadovoljstvo kada biste je donirali i time dali svoj doprinos ovoj akciji.

Odjeću, obuću, modne dodatke i nakit možete donirati u Studentskom Centru od 20. do 23. ožujka od 15 do 18 sati.

Udruga za Down sindrom Dubrovačko-neretvanske županije osnovana je u svibnju 2008. godine, na inicijativu roditelja djece predškolske i školske dobi te djeluje na području grada i županije. Svojim radom korisnicima osigurava one aktivnosti koje sustav zdravstva i obrazovanja nije omogućio ili su iste nedostatne s obzirom na broj i potrebu njihovih korisnika. Temeljni cilj Udruge je osigurati što kvalitetniji život osobama s Down sindromom, senzibilizacija društvene zajednice, unapređivanje zdravstvene i psiho-socijalne skrbi, obrazovanja, zapošljavanja, te uključivanja osoba s DS u sve segmente društvene zajednice.

– Od srca Vam na Vašem doprinosu i vidimo se na buvljaku od 25. do 26. ožujka! – ističu organizatori.

Pročitajte još

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist

Iako mu je prva godina, ‘Župski pjat’ već se može nazvati – tradicionalnim festivalom!

Dulist

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ: ‘Republika Srpska ne smije projektom ZL Trebinje ugroziti vodoopskrbu Dubrovnika’

Dulist