Grad

U NOVOJ MOKOŠICI Postavljaju se moderni podzemni spremnici za smeće

U NOVOJ MOKOŠICI Postavljaju se moderni podzemni spremnici za smeće

Grad Dubrovnik i gradsko trgovačko društvo Čistoća započeli su s radovima postavljanja modernih, podzemnih spremnika za otpad u naselju Nova Mokošica. U pitanju je šest javnih odlagališta s podzemnim spremnicima za miješani komunalni otpad, ukupnog kapaciteta 49.000 litara.

Nova odlagališta uređuju se na sljedećim lokacijama: Ulica Bartola Kašića – pored pristupne ceste za školsko igralište (nova lokacija), Ulica Bartola Kašića – ispod poštanskog ureda Mokošica (već postojeća lokacija odlagališta), Ulica Od Izvora – preko puta trgovine Muller (već postojeća lokacija), Ulica Od Izvora – prije poslovnih garaža (već postojećeg lokacija odlagališta), Ulica Marina Kneževića – iznad caffe bara Kiss (nova lokacija) i Ulica Između dolaca – na donjoj cesti, makadamski dio pored ceste (nova lokacija).

Novi spremnici imaju veći kapacitet od dosadašnjih, nadzemni dio je košarica od nehrđajućeg čelika modernog dizajna, a prazne se posebnim vozilom s ugrađenom dizalicom.

Pročitajte još

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist

[PODCAST ‘S BARBAROM’] Iliana Stojanović o odlasku iz Masline i mami koja bi je znala zazvati i reći: Daj reci toj ravnateljici da te pusti doma!

Barbara Đurasović