DuList IN

U MLINIMA Storytelling event ‘Priče iz ljetnikovca – umijeće preživljavanja’

zupa dubrovacka

Povodom Dana općine Župa dubrovačke, u subotu, 25. svibnja s početkom u 18.30 na povijesnom lokalitetu ljetnikovca Bettera u Mlinima održat će se predavanje ‘Priče iz ljetnikovca – umijeće preživljavanja’. Riječ je o tzv. storytelling eventu, a predavač je Vedran Mezei, turistički vodič i autor romana: ‘Tu sam!’ i ‘Treći ključ’. Događaj je besplatan i nije se potrebno prethodno najavljivati.

Teme predavanja su zanimljivosti iz života povijesnih ličnosti u doba Dubrovačke Republike i priče vezane uz epidemije kuge i španjolske gripe na dubrovačkom području.

Ovim događajem ujedno se predstavljaju i dva nova programa namijenjena turistima u nadolazećoj turističkoj sezoni. Riječ je također o storytelling eventima i to onome u Cavtatu: ‘Inspiring Lives – Everlasting Legends’ koji se od sredine travnja održava svakoga petka u hotelu Croatia u organizaciji Turističke zajednice općine Konavle i Jadranskih luksuznih hotela. Drugi događaj pod nazivom ‘Dark Times – Bright Souls’ počinje u lipnju i traje do kraja listopada. Sufinancira se sredstvima Turističke zajednice općine Župa dubrovačka i održavat će se utorkom kraj crkve svetog Roka u Mlinima. Predavač i autor ovih programa je Vedran Mezei.

Pročitajte još

[FOTO] Ana Rucner s Dubrovčanima pozdravila izlazak prvog ljetnog sunca!

Dulist

SVI U LAZARETE Otvoren prvi Burger festival u gradu!

Dulist

RASPLESANA MONTA! Kraj školske godine slave uz hit Baby Lasagne

Dulist