Kultura

U LAZARETIMA Promocija zbirke ‘Točka za upitnik’ Vesne Čelebić

Krajem prošle godine Društvo dubrovačkih pisaca objavilo je prvu zbirku pjesama Vesne Čelebić, „TOČKA za UPITNIK!“ koja će se predstaviti u četvrtak, 9. veljače, u Art radionici Lazareti s početkom u 19 sati. Zbirku pjesama uredila je Mariela Marković, a grafičko dizajnerski dio kao i naslovnicu potpisuje Vinko Rožić.

-Vesna Čelebić u godinama je koje se lako mogu nazvati ‘srednjovječne’ (iako one ne vole da se o njima tako govori). Živi i radi u Dubrovniku. Tu je i studirala na RIT Croatia, a provela je i nekoliko godina u SAD-u. Cijelo to vrijeme zapisuje svoje više ili manje sređene misli u kvazi poetskoj formi. Danas ima dvoje djece pa manje piše, a više živi poeziju. S Društvom dubrovačkih pisaca prijateljuje već dugi niz godina i pjesme su joj objavljivane u Literatu te u Literatu Malom. Došao je red i na knjigu – navode iz ARL.

Predstavljanje u ARL vodi Mariela Marković, recitatori su Ana Raguž, Adrijana Bošković, Vesna Barišić, Marija Matana Bazdan i Sanja Tapušković, a na promociji će zasvirati i Vedran Mezei.

 

Pročitajte još

‘DIJALOG S DRŽIĆEM’ DUBRAVKA KASTRAPELIJA Pisac i njegov pengač našli su zajednički jezik

Dulist

Luku Paljetku uručena nagrada ‘Iso Velikanović’ za životno djelo

Dulist

ODLIČAN VIKEND U LAZARETIMA Izložba ‘Mura Incognita’, Fortress VR Game Room i radionica izrade novca

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija