Aktualno

U LAZARETIMA Humanitarna akcija ‘Svi za Lukija’

U LAZARETIMA Humanitarna akcija 'Svi za Lukija'

Prije godinu dana naš sugrađanin Lukša Vrljić uslijed moždanog udara pao je s motora i pri padu mu je teško stradala kralježnica. Lukša je ostao nepokretan od prsnog koša naniže. Nakon borbe za goli život i vremena provedenog u toplicama gdje se pripremao za život koji ga čeka, još uvijek ne može funkcionirati jer nema uvjete stanovanja prilagođene osobama s invaliditetom. Budući da je njegova obitelj iscrpila sve osobne skromne financijske mogućnosti, ovom akcijom žele se skupiti sredstva da se našem Lukši omogući lakši, dostojniji i primjereniji život.

Kako je objavljeno na Facebooku, Club Lazareti Dubrovnik organizira humanitarnu akciju ‘Svi za Lukija’ u subotu, 21. siječnja u 22 sata.

– Pozivamo Vas da se okupite u što većem broju u subotu 21. siječnja te da započnemo godinu zajedno u plemenitom tonu! Naša izvrsna lokalna ekipa još jednom će udružiti snage i rasplesati nas kako bi podržali našeg prijatelja i poznanika Lukšu Vrljića koji je stradao u prometnoj nesreći. Molimo vas da svojim dolaskom uljepšate i podržite ovu zabavu – pozvali su iz Cluba Lazareti.

Pozivaju se svi ljudi dobre volje da se pridruže ovoj humanitarnoj akciji, a svi oni koji ne mogu doći u subotu na zabavu u Lazaretima mogu pomoći uplatom na račun Lukšine sestre.

Podaci za uplatu:
Marijana Vrljić
Račun: HR7224840083217946311
Opis plaćanja: “Za Lukšu”

Foto: Facebook/Club Lazareti Dubrovnik

 

 

Pročitajte još

ROĐENI ISTI DAN I GODINU Sretan rođendan Josipu Škerlju i Lukši Peku!

Dulist

IZVJEŠĆE O RADU POVJERENSTVA PRED VIJEĆNICIMA Na što su se žalili pacijenti tijekom 2023.?

Dulist

Izložba ‘Dani ponosa – herojska obrana Dubrovnika 1991.’ gostuje u Zagrebu

Dulist