Aktualno

U JAPANSKOM MORU Nestao član posade s Miha Pracata, u potragu uključen i zrakoplov

Dubrovački brodar Atlantska plovidba d.d. obavijestila je u subotu kako je oko 9 sati po lokalnom vremenu primijećen nestanak člana posade broda Atlantske plovidbe d.d. Miho Pracat. Brod se nalazi u Japanskom moru, na putu iz ruske luke Shakhtersk prema Kini.

Brod je odmah okrenut u suprotnom smjeru i započela je akcija potrage sukladno važećim međunarodnim procedurama kojom rukovodi Centar za traganje i spašavanje (MRCC) Vladivostok. U međuvremenu je brod pretražen i nestali član posade nije pronađen na brodu.

– Uz naš brod, u potragu su uključeni jedan zrakoplov, jedan brod specijaliziran za traganje i spašavanje (SAR) te jedan ribarski brod koji je bio u blizini mjesta događaja. Akcija traganja i dalje je u tijeku i o svim daljnjim saznanjima pravovremeno ćemo izvijestiti – poručili su iz Atlantske plovidbe d.d.

Foto: Ilustracija

Pročitajte još

ČESTITKA BISKUPA PALIĆA MONS. GLASNOVIĆU Gospodin te šalje u Dubrovačku biskupiju koju svaki janjevački sin smatra svojim izvorištem

Dulist

STUDENTICE NJEMICA ELENA PAUMER I AMERIKANKA LINDSEY BEATTY Oduševljene smo Dubrovnikom. Ljudi su tako opušteni!

Leona Rašica

Biskup mons. Glasnović: ‘Sigurno niste očekivali mene. Ovom se službom vraćam kući!’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija