Županija

U Janjini potpisani ugovori o sufinanciranju projekata na pomorskom dobru

U Janjini potpisani ugovori o sufinanciranju projekata na pomorskom dobru

Župan Nikola Dobroslavić potpisao je u petak u Janjini ugovore o sufinanciranju projekata na pomorskom dobru s čelnicima jedinica lokalne samouprave. Riječ je o ugovorima potpisanima nakon provedenog javnog poziva, a za koji je ove godine osigurano 2,5 milijuna kuna.

-Poznato je da smo županija koja veoma uspješno gospodari pomorskim dobrom. I ovaj javni poziv i ovi ugovori to pokazuju. Svim jedinicama lokalne samouprave koje su se prijavile dodijeljena su sredstva jer su svi udovoljili uvjetima. Ovo sufinanciranje svakako ćemo nastaviti i dalje – istaknuo je ovom prilikom župan Nikola Dobroslavić.

Podsjetimo, već ranije u Metkoviću su potpisani ugovori o sufinanciranju projekata iz ovog javnog poziva za jedinice lokalne samouprave s tog područja.

Potpisivanju su nazočili i zamjenik župana Joško Cebalo te pročelnik Upravnog odjela za poduzetništvo, turizam i more Ivo Klaić. Dodajmo i kako je, prilikom posjeta Janjini, župan Dobroslavić sa suradnicima nazočio i otvaranju art studija Piccolo Parigi janjinskog umjetnika Srđana Vasića.

Pročitajte još

DVD METKOVIĆ: ‘JOŠ SMO TU’ Vatrogasci se i dalje bore s posljedicama nevremena

Dulist

POPLAVE U DOLINI NERETVE Ravnateljstvo civilne zaštite: Voda je prodrla u nekoliko objekata

Dulist

Olujno nevrijeme zahvatilo dolinu Neretve

Dulist